30-06-07

voorkennis

om mijn verhaal te begrijpen is het nodig om iets meer over mij te vertellen.

ik ben van nature niet verlegen, maar extreem verlegen. dat was zo als kind, en ook als volwassen persoon, nu is dat nog steeds zo. in de gewone ommegang ben ik wel niet meer zo verlegen als vroeger, in tegendeel.

ik had altijd wel de droom gehad een eigen gezin te willen hebben, met kinderen liefst. door mijn verlegenheid en "andere factoren" is dit er nooit van gekomen, ik ben mij er wel degelijk van bewust dat ik dit enkel te danken heb aan mijn eigen.

geruim lang geleden heb ik een vallende ster, nee, drie vallende sterren achtereen gezien op een avondje wandelen met mijn hond G. ik geloof niet in bijgeloof en dergerlijke, maar uit nieuwsgierigheid heb ik dan toch maar een wens gedaan, baat het niet, schaad het niet hé. wat was toen mijn wens? nee, niks met geld, was mijzelf aan het afvragen wat ik het liefst zou willen: 80 miljoen Fr. winnen of een relatie nog voor mijn dertigste? ik was van mening als ge nog nooit een relatie (of lief) hebt voor uw dertigste, forget it for the rest of your life. ik heb gekozen voor het laatste. dit is de eerste keer dat ik dit vertel.

de wens is uiteraard niet uitgekomen, wat dacht ge:-). nadien op mijn denk ik rond de 34ste had ik het gevoel al van ja, ben er voorbij, maar toch had ik nog de hoop om iemand tegen het lijf te lopen.

twee jaar en een half geleden ben ik op een leeftijd gekomen dat ik de hoop echt definitief heb opgegeven. en het is mij gelukt, ik heb er lang niet meer aan gedacht en ook niet meer op gehoopt: het is immers te laat en al voorbij.

wat deed het in mijn hart pijn steeds dat ik jonge of iets oudere koppels zag wandelen of spelen met hun kinderen, wat deed het mij steeds pijn als ik mijn jongste broer en later mijn jongere broer zag met hun kinderen, niet dat ik het hun niet gunde, maar dat ik niks heb, niks ben. ook deze gevoelens heb ik sinds (op zijn minst de hoop dan toch) 2,5 jaar geleden met succes kunnen opzij zetten. het laat me niet koud, maar tracht er gewoon niet meer aan te denken, its over and out, voor mij is het immers te laat.

15:44 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Welkom en veel succes met je blog en de rest!

Prettig weekend verder!
Groetjes MM

Gepost door: Mystery_Me | 30-06-07

Hey Welkom in blogland en succes met je blog.

Gepost door: martin | 30-06-07

nooit te laat een partner vinden kan op alle leeftijden misschien moet je dus wel werken aan jezelf en dit kan op vele manieren. Zelfvertrouwen opbouwen ik ken een aantal ex-collega's waarvan ik dacht dat ze de rest van hun leven bij hun moeder zouden blijven wonen en dan toch op hun 40e nog getrouwd raken en zelfs kinderen krijgen. Soms kan het juist als je er minder intensief mee bezig bent sneller gebeuren dan je denkt.

Gepost door: life angel | 31-08-07

LA ik weet dat ik aan mij zelf moet werken, ik weet dat het aan mij ligt, maar ik ben nu éénmaal wie ik ben en voor mij is het niet makkelijk.

Gepost door: dagdromer | 31-08-07

De commentaren zijn gesloten.