01-07-07

het begin

eigenlijk heb ik geen begin, geen eind, geen midden. mijn verhaal is ergens begonnen vanwaar ik niet exact weet wanneer het is begonnen en niet exact weet wanneer die bepaalde  gevoelens - tegen mijn zin in - boven water zijn gekomen. voor januari dit jaar was ik vrij geruime tijd actief op het forum. er waren meerdere items die mij interesseerde en aanvankelijk werd er ook toch vrij goed gediscusieerd. er waren bepaalde redenen waarom ik zo veel tijd nam op het forum, laten we die reden maar een burn-out noemen.

maar rondom januari dook er een nieuwe speler op het forum van skynet. ik noem hem S. in den beginne heb ik nooit gereageerd op zijn reacties op het forum, tenminste zo verre ik het nog kan herinneren. intussen was er een reactie op het forum gepost na een pb contact met mij van een zekere L. blijkbaar had S ook van te voren een pb gepost naar L. S reageerde op die bewuste reactie van L met het gedacht dat het over hem, gericht naar hem ging. daar ik met zekerheid wist dat het  naar mij gericht was had ik de morele verplichting om S hierop attent te maken via een pb, wat ik ook gedaan had. intussen, ja was het van te voren of er na, had ik reeds een pb gestuurd naar S omwille een anndere topic. hij viel me al op dat hij niet zomaar reageerde op een bepaalde topic, maar de manier waarop hij dacht trok mij de aandacht op den duur.

op den duur omwille van diene laatste topic waarover ik het had stuurde we alsmaar meer pb naar elkaar. vermits dit toch niet zo handig was, hebben we elkaar ons e-mail adres doorgegeven. wanneer juist het was weet ik niet, maar kemel die ik ben, het was geen man, maar een vrouw

17:55 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Welkom & véél succes met je blog :-)

Gepost door: Patrick | 03-07-07

herkenbaar knipoog mmm wat die burn out betreft ben je dan toch wel degelijk een goede keuze

Gepost door: life angel | 31-08-07

De commentaren zijn gesloten.