01-07-07

signalen

waar ik dus blijkbaar ook al jarenlang problemen mee had - al waren die laatste 2,5 jaar niet meer belangrijk - is het herkennen van signalen, en dan bedoel ik signalen die aanleiding zouden moeten geven tot laten we het zeggen contacten te leggen die eventueel zouden moeten leiden naar intiemere sferen.

ook is het zo dat ik ze dikwijls verkeerd heb begrepen, ja ne vent meent direct iets te vinden wanneer er een dame naar u toe lacht, en dat ik dacht dat er signalen waren terwijle er helemaal geen waren.

zelf ben ik al 100 keer bij manier van spreken al eens verliefd geworden op mensen van het andere geslacht. daar ik geen jager ben (spijtig genoeg) en te laf ben om zelf de eerste stap te doen is er nooit iets van gekomen, zelfs nog geen poging tot. éénmaal heb ik eens de moed gehad om naar een meisje te lopen om haar aan te spreken, ze zat alleen, naarmate ik haar benaderde brak alsmaar meer het zweet uit mijn lijf en voelde mijne knikker alsmaar roder worden. mijn hart bonkte zo fel dat ik het in mijn hand kon vast houden. eindelijk was ik bij haar, vroeg met een enorme krop in mijn keel hoe het met haar was, één seconde later zat er plots een hele bende rond haar. ik ben dan maar afgedruipt als een onderdanige hond die niet meer thuis hoorde bij de roede.

ik heb denk ik sinds toen nooit meer een poging gewaagd bij diegene waar ik iets voor voelde.

14:26 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gevoelens, verliefdheid, relaties... Moeilijke materie. Het lijkt soms alsof een ieder het perfect voor elkaar heeft. Maar lang niet alles is wat het lijkt.
Succes met je blog en sterkte met je gevoelens.

Gepost door: Nantie | 02-07-07

Eerst en vooral wil ik je vragen waarom jij jezelf een 'loser' vind? Is het vanwege je verlegenheid die alles in het honderd stuurt? Is het omdat je nog geen vrouw ' aan de haak hebt kunnen slaan'? Probeer eerst eens een keertje jezelf geeen loser meer te vinden zodat je iets meer zelfvertrouwen krijgt. Niemand krijgt iets gratis in het leven...de één moet er harder zijn best voor doen dan de ander...en als je dat jezelf goed inprent, ben je al een heel klein beetje op de goede weg.
Mischien denk je nu wel:" Die zal het wel uitleggen"! Wees gerust, ik heb mijn portie al heel lang achter de rug.

Niettemin wens ik je welkom tussen de bloggers.
groetjes

Gepost door: Ellen | 02-07-07

Ellen waarom ik mijzelf beschouw als een loser? deels door mijn verlegenheid. mmm, als ge geen jager bent zal je ook geen vrouw "aan de haak slaan" hé. op dat gebied zit ik, zo noem ik het altijd te filmisch in elkaar, wat bedoel ik ermee: net zoals in films iemand per toeval ontmoeden bvb tegen elkaar botsen bij een huizenblok hoeksom.
een andere reden waarom ik mij "loser" noem, en dat is nu éénmaal de bittere realiteit: dat op gelijk eender welk gebied: school, werk, hobby en weet ik veel nog wat allemaal nergens goed in ben geweest en nooit iets heb kunnen berijken. maar intussen lig ik er niet meer wakker van, ik heb het gewoon aanvaard.

Gepost door: loser | 02-07-07

Nantie verliefdheid: klopt, maar op het moment zelf is het wel een heerlijk gevoel, dat kunnen ze me al niet afpakken:-)
over relaties kan ik niet mee spreken.

Gepost door: loser | 02-07-07

thx voor de reactie weer Zelfs al ben je een verlegen iemand en zit het diep in je verborgen...toch heb jij potentieel in je.
groetjes

Gepost door: Ellen | 02-07-07

De commentaren zijn gesloten.