03-07-07

mails

ja, we waren vrij snel - ten minste voor mij toch - over gegaan naar mailkes. wat we allemaal hebben zitten vertellen tegen elkaar ga ik uiteraard hier niet vertellen, maar zoals S zelf al vertelde, we hadden het over van alles en nog wat. het waren in zoverre ik het mij nog kan herinneren telkens mailkes van vraag en antwoord langs beide kanten. maar het was dat niet alleen, we het hadden het ook over onze eigen meningen, opmerkingen en dit allemaal met wederzijds respect, fantastisch gewoon. ja we hadden het zelfs ook over wel zeer persoonlijke zaken.

in den beginne bekeek ik mijn mails maar sporadisch navenant ik er goesting in had. en wanneer ik ze dan bekeek ging ik gewoon het rijke af. maar het heeft niet lang geduurd dat ik telkens een mail stuurde dat ik benieuwd was of ik er ééntje terug kreeg. onze gesprekken waren gewoon te interesant om het links te laten liggen, maar goed, het was zo ver gekomen dat ik zo snel mogelijk naar mijn koninkrijk reed na het werk om snel mijn mails te bekijken. en ja hoor, ik bekeek eerst die van S wanneer ze er ééntje had gepost.

op den duur wanneer ik in mijn koninkrijk was kontrolleerde ik wel tien keer mijn mails wachtend op een postje, in begin besefde ik het niet, maar wanneer het wat te lang duurde eer er één binnen kwam, was ik er niet goed van, ik werd zelfs ongeduldig.

op den duur was het zo ambetant om te communiceren via mails dat S mij dan msn voorstelde, amai, ikke en pc's, eerst had ik er niet echt zin in, maar heb toch vrij snel beslist om het te doen. en waarom ook niet, we hadden inmiddels een onbeschrijfelijk vertrouwen in elkaar en onze vriendschap was reeds verzekerd.

 

20:16 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.