04-07-07

chatten

zoals reeds gezegd in mijn vorig postje heeft S mij msn voorgesteld, zo gezegd zo gedaan. we begonnen met elkaar dus te chatten, en ja hoor, dat gaat veel beter als een mail of een pb op het forum. ook veel plezanter om te chatten, zeker met iemand die iets te vertellen heeft, het was op den duur een mengelkroes van mails en chatten geworden. we begonnen elkaar al maar meer te kennen, en ja hoor we zaten op dezelfde golflengte zoals S reeds heeft vermeld op haar blog. soms, nee regelmatig, had ik de indruk dat ik met mijn eigen aan het praten was, dat S een reincernatie is van mijn eigen, alleen ik leef nog:-) .

kort na de introductie van msn waren we zelfs zodanig aan het tetteren dat we ons eigen verplichte om effe een pauze in te lassen om toch maar iets te eten, ik denk dat we die dag toch op zijn minst 12 uur aan het chatten waren zonder dat we maar bewust waren van tijd. da was niet meer normaal, ikke die zolang aan da spel hier zit, maar toch was het zo.

het vertrouwen naar elkaar toe was al reeds vrij hoog, maar die is alleen maar groter geworden.

na enige tijd hebben we aanvankelijk vanwege practische reden elkaars gsm nummer door gegeven en even later hebben we elkaar ontmoet irl wel eens waar kort.dat was zowat het verhaal, als ik iets vergeten ben of ergens mis in was mag je me corrigeren S.

de volgende postjes zullen gaan over wat er in mij omging over het mailen en chatten en onze ontmoeting, over mijn gevoel min of meer, maar vooral over mijn gedachtengang.

het was het begin van dat ik met mijn eigen overhoop lag.

18:36 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mixed feelings... o zo herkenbaar.

Gepost door: Nantie | 04-07-07

De commentaren zijn gesloten.