04-07-07

midden?

nu gaat mijn verhaal echt beginnen, het is te zeggen wat ik het laatste half jaar heb gevoeld of eerder wat mijn gedachtengang was. ik heb een hele toer getwijfeld of ik er wel een blog over zou maken, nu ben ik zelfs aan het denken of ik er wel goed aan gedaan heb dat ik er met één ben opgestart. maar goed, ik ben er mee begonnen en zal ze verder zetten en afmaken, het einde van de blog is naderbij. ik had er al eerder aan gedacht om een blog te maken over deze materie, maar S was mij voor, vandaar een vertraging van deze blog, maar dat kunnen jullie niet weten hé.

eerst wilde ik alles over mijn gevecht met mijn eigen gaan vertellen tegen S in irl (of mij dat ooit zou gelukt hebben????), maar dat was om practische reden niet te verwezenlijken. langs de telefoon of gsm was het te kostelijk en ook niet van datte.

dus na enige aarzeling heb ik toch de meeste zaken, denk ik reeds verteld tegen S via chat, maar heb abrupt ons gesprek moeten onderbreken daar ik naar het werk moest.

nadien is er niets van gekomen en ben ik alsnog met deze blog opgestart, en ik moet toegeven, dat gaat een stuk gemakkelijker.

bij onze kennismaking via het forum en zeker via de pb's van het forum en later via mail had ik haar verteld wat ik trouwens tegen iedereen vertel van het andere geslacht wanneer we communiceerden dat ik op het forum en later blogs ben gekomen omwille iets meer te leren over pc en het internet, en dat ik helemaal geen intensie had om een date uit te lokken of om een relatie te gaan zoeken, ik had S ook verteld waarom, omdat het voor mij dus allang passé was, te laat was dus. ik wilde wel op vriendschappelijke basis mensen leren kennen.

 

22:23 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.