05-07-07

immoreel

tijdens het chatten heb ik in geval ik maar "dacht" dat het eventueel "meer" ging dan vriendschap of kon leiden "tot" bewust en onbewust sommige zaken negeerd of op zijn minst niet verder op in gegaan. mijn ritme van doen werd alsmaar meer bepaald volgens het ritme wanneer ik wist wanneer S on-line zou kunnen zijn. op den duur gingen mijn gedachten van, ik ga toch niet verliefd worden op S, dat kan niet, is niet juist, potverdikke, nee dat kan niet, het is zelfs immoreel: S is veel te jong, ons leeftijdverschil is in mijn insziens gewoonweg te groot, dit kan echt niet.

anderzijds in geval de signalen er wel "zouden" zijn (ja heb ze alleszins wel heel laat pas door in geval ze er waren), kwamen er enkel de gedachten, ik moet op de één of andere manier dit kunnen blokkeren. wat als het wederzijds zou zijn, dat "meer" dan vriendschap? nee, pakt dat ik er wel mee verder ga, nee, ik kan toch niet verlangen dat iemand zich zou opofferen met iemand zoals ik. nee, S verdiend veeeel beter als iemand zoals ik, iemand die veel meer aansluit op haar leeftijd. 

S is een fantastische personaliteit, nee ik moet iets vinden om dit tegen te gaan (in geval er iets zou zijn). Toen S vertelde dat er wel eens een paar jonge mannen binnen kwamen op haar werk en waarvan haar collega's haar een beetje bij hielden van "zech, is da nikskse voor u?" antwoorde ik erop van "ja, zat er niemand tussen", maar nee, niks zenne.

ja, ik weet het, daar ik steeds nieuwsgierig ben wie achter de schermen zit en graag wel de mensen eens in irl wil ontmoeten, ja ik moet proberen haar in irl te ontmoeten.

 

20:31 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verwarring. Gelukzaligheid, herkenning, het gevoel te leven jegens nuchterheid en realiteitszin. Gevoel en verstand lopen niet synchroon.

Gepost door: nantie | 06-07-07

nantie ja, nantie, dat heb ik nu ook gemerkt.

Gepost door: loser | 06-07-07

De commentaren zijn gesloten.