06-07-07

 ongeloofelijke stem

hoe meer we chatten en mailen, hoe afhankelijker ik werd van S. afhankelijkheid? is eigenlijk niet direct het juiste woord, mss beter het woord aanhankelijkheid gebruiken, in ieder geval mijn geest wil niet wijken van de naam van S. de controle op mijn mails werd alsmaar heviger, help, ik moet het tegen werken. een idee: tijdens onze gesprekken via pb van skynet toen ik nog dacht - nee ervan overtuigd was - dat S een man was waarvan ik al het gevoel had van met diene gast ga ik goed overeen komen, had ik hem eens uitgenodigd om op het Z-festival te komen.

hier komt dan het idee van, hey, als ik haar nu eens in irl zou kunnen ontmoeten in de hoop dat ze mij zal tegen vallen, of andersom: dat ik tegen val. ja dan ben ik van mijn innerlijk gevecht af. maar ik durfde S er niet aan te herinneren van destijds die uitnodiging op het Z-festival. op een wel heel treuzelachtige lange manier heb ik het uiteindelijk toch gevraagd of ze eventueel het zag zitten om er naartoe te gaan.

ze ging er op in, ok, dat hebben we dan ook weer achter de rug, nu nog afspreken wanneer en hoe. niet lang voor het festivalweekend begon hadden we maar om practische redenen elkaars gsm nummer door gegeven, ik heb toch weer getreuzeld tot op het laatste moment om een berichtje te sturen voor verder afspraken: mijn verbazing was groot, nee was zelfs verschoten, toen ik het berichtje stuurde. nog voor ik het berichtje dat ik stuurde kon wissen belde ze mij al op: dat was wel een heel rare ervaring. ik voelde een enorme krop in de keel tijdens het praten, maar heb mij toch kunnen concentreren, maar ook S was zenuwachtig (denk ik toch). help, help, zeg dat het niet waar is, om het sarcastisch te zeggen: ik zakte nog dieper in mijn innerlijk gevecht, wat een stem. waarom kon S nu geen stem hebben gehad waarvan ik gewoon moest walgen? nee in de plaats daarvan..... dan maar afwachten hoe het zal zijn bij onze ontmoeting irl.

23:13 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.