07-07-07

de ontmoetingen

d-day: ja het was zo ver: we zouden elkaar ontmoeten samen met haar vriendin op het Z-festival. we wisten op voorhand dat deze ontmoeting van korte duur zou zijn vermits ik medewerker was op het festival. het moment was er, het was voor mij een heel rare ervaring, we hebben wat gebabbeld en de gesprekken gingen vrij vlot.

raar, ik was niet zenuwachtig, geen krop in de keel, geen vlinders in de buik en al die toestanden. had ik de tijd niet gehad om zenuwachtig te worden? het was net toen zo supper druk dat ik amper mijn gedacht naar iets anders kon brengen. het weekend was nog lang en heb er niet verder aan kunnen denken. nadien éénmaal thuis, was ik mijn ontmoeting aan het analyseren: mmm geen vlinders.... en om eerlijk de waarheid te zeggen: had ik haar nooit via het net ontmoet, maar zo op straat tegen gekomen, het was mijn type niet, hihihi wat mijn type ook moge wezen, ik weet het zelf niet. ik ben er vanaf. tja, dat dacht ik, nee dus, alles is bij hetzelfde gebleven.

nadien hebben we elkaar nog ontmoet op een voorstelling bij het uitoefenen van haar hobby en nadien nog eens op een miniconcertje. telkens opnieuw geen vlinder..... maar mijn gedacht bleef naar haar gaan. alsmaar word de roep groter om voortaan niet meer te rap gaan reageren op gsm of mail of chat, wat gaan afremmen, maar het ging gewoon niet, in tegendeel. vriendschap en vertrouwen is gewoon al heel groot geworden.

16:35 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik kan me de gevolgen voor je verdere gevoelens en emoties heel goed voorstellen. Ben erg benieuwd naar jouw beleving ervan.
Liefs,

Gepost door: nantie | 07-07-07

Tja, soms staat het op het gezicht van mensen te lezen als ze bepaalde gevoelens voor iemand koesteren, soms merk je het aan andere kleine dingen. In ieder geval verandert je gedrag meestal wel. Ik weet uit ervaring hoe verslavend een PC kan zijn en meestal is het niet omwille van de bits and bytes die je onder de knie wil krijgen maar omdat er ergens achter een andere kant ook nog een mens zit. Geniet er maar van!

Gepost door: Engel | 09-07-07

PC's.... Vandaag doet mijn PC in ieder geval heel raar want ik dacht dat ik reageerde op een ander bericht (je laatste ivm buren en collega's). Dat had het in ieder geval moeten zijn. Hmm, niet echt uitgeslapen vandaag.

Gepost door: Engel | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.