12-07-07

reacties die ik niet wil horen

met de gesprekken die ik eens - soms - heb met enkelen (het zijn er maar weinig hoor) over mijn vertrouwelijke vriendschappelijke relatie met S - al geloven ze mij niet - die ontstaan zijn doordat ze mij uitvragen wat ik probeer zoveel mogelijk te verhinderen hoor ik telkens reacties die ik niet wil horen.

laten we dus eens in de veronderstelling gaan dat er wel iets zou zijn tss S en mij, en ik bedoel dan net dat ene méér. zoals ik al vertelde had ik hun altijd verteld dat het vriendschappelijk is en dus nik aan de hand, want ze is tenslotte veel jonger. gek, maar ze denken steeds dat er meer aan de hand is en vertrekken ook telkens met dat oogpunt. om het verhaal kort te maken, ze zeggen allemaal hetzelfde: dat ik mij niet moet gaan blind staren op het leeftijdsverschil, dat ik moet af gaan op mijn gevoel, nu mijn gevoel is net dat probleem, eu ingeval er iets zou zijn hé. niemand heeft blijkbaar omtrent dit hetzelfde gedacht als ik.

ja, effe nadenken, tot ik plots een vraag stelde tegen mijne buur die een dochter heeft van inmiddels denk ik rondom de 15 jaar wat hij er zou van vinden indien zijn dochter wanneer laten we zeggen 20 is, met zo'n kerel af kwam. ja nu had ik hem, hij heeft toch enige tijd moeten nadenken. lap weer een antwoord wat ik niet wilde horen: hij antwoorde dat hij het erg zou vinden als het betrof een kerel die al dikwijls iemand anders heeft gehad, laten we zeggen ne flierefluiter, maar als het iemand is zoals ik in de betekenis van nog nooit een relatie te hebben gehad hij er geen probleem mee zou hebben.

pfff, moet ik dan in geval er iets is hé toch beginnen anders te gaan denken? ben ik toch te rationeel? ben ik dan toch te practisch gericht? ik weet het niet.

20:51 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wat is er mis met vriendschap? Mensen die nog nooit zo'n intense herkenning bij een ander hebben gevoeld zijn te betreuren en niet in staat te voelen wat jij voelt. Koester het feit dat je je soulmate hebt gevonden. Hans Bouma schreef: 'Vriendschap is geluk hebben'

je noemt het vriendschap
maar zijn er woorden voor?
het gewoonste
het meest verwonderlijke
mens zijn voor een mens
je huivert van geluk

Liefs,

Gepost door: Nantie | 12-07-07

nantie oh ja, ze is heel intens. zeker weten.
thx

Gepost door: loser | 13-07-07

De commentaren zijn gesloten.