13-07-07

de wandeling

afgelopen woensdag hebben S , S (eu ja toevallig twee S'en) en ik afgesproken om bijeen te komen om er een daguitstapje te maken. door omstandigheden was ik op de afspraak veel te laat aangekomen, ik vind het zelf hatelijk, daar ik er zelf niet tegen kan als er iemand te laat aan komt.

we zijn dan een bos gaan zoeken om te gaan wandelen, ja een bos, ahum, laten we zeggen dat er op een stukje grond meer bomen staan dan normaal in die streek, maar we hebben er goed mee kunnen lachen. er zou een kasteel staan, ja die stond er inderdaad, maar privé, maar dat geeft niks.

ja, we hebben dan maar zo kris-kras mogelijk om toch maar zoveel mogelijk tussen de bomen te kunnen gaan wandelen gewandeld. uiteraard stonden onze kwebbels tijdens het wandelen geen moment stil, of nee, er was effe een klein dood momentje als ge het zo moogt noemen, maar ook die was zalig. jawel, het was een zalige dag voor mij geweest, ik heb ervan genoten.

nadien zijn we een cafétje gaan zoeken, hihihi, net als het bos nergens iets te vinden, tot ja een sportcafé die normaal gesloten was en toevallig nu wel open was. daar hebben we niet lang kunnen nababbelen omdat we vriendelijk werden verzocht het pand te verlaten:-).

we zijn dan maar naar ons afgesproken punt terug gegaan en hebben naar nog wat nagepraat. één moment keken we oog in oog voor een iets langere tijd, ik zag iets, maar weet niet wat. ben ik mij weer iets aan het inbeelden?

van mij had die halve dag langer mogen duren. nadien toen ik éénmaal thuis was viel er mij nog iets op, mss dat ik het ooit hier op mijn blogje vermeld indien ik nog verder ga met deze blog, want ik heb nu het gevoel dat deze blog stillekens aan zijn einde naderd, maar ik wil de primeur eerst aan S vertellen;-)

17:21 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.