18-07-07

kink in de kabel

bedenkingen naar mijn eigen toe: de vermeende "signalen" die ik dacht opgevangen te hebben kwamen door het gebruik van sommige woorden en zinsspelingen. een klein tijdje terug had ik voor ik het zelf besefte na het eindigen van ons gesprek op de gsm een kusje op mijn gsm gegeven, holy shit, wat doe ik nu? effe mij wakker schudden. bij het chatten had ik door snel te zijn het woordje "schatteke" geschreven die ik nog op tijd heb kunnen wissen nog voor het verzonden was, oef gelukkig. (hallo, afremmen). eigenlijk is het wel een rare vorm van communiceren om het via een blog te doen, waarvan ook ik dit schrijven betwijfel of ik het wel zal posten.

maar een paar dagen terug is er een kink (een knik) in de kabel gekomen, een amplitute, eentje die terna nog een klein na schokje kreeg. misschien is het alweer maar een vermeend gedacht die niks te betekenen heeft. die plooi kan wel terug glad gestreken worden, maar ik zal het strijkijzer niet hanteren, en ik zal ook niet vragen dat het gehanteerd zal worden, nee in tegendeel. ik was toen verschoten, iets wat ik niet had verwacht, er kwamen vragen die ik enkel stel aan mijn eigen. vragen die nooit zullen beantwoord worden, die nu eigenlijk niet hoeven beantwoord te worden, al ben ik toch nieuwsgierig en benieuwd naar het antwoord. de laatste tijden kon ik het zelf niet meer laten hoe groot de drang was om u op elke manier te kontakteren, desondanks mijn "gevecht". nu is die kink in de kabel een zegen geworden voor mij, ze is nu een middel geworden om afstand te kunnen houden, en na verloop van tijd zelfs de afstand te vergroten, langzaam gaan afkicken, het zal niet gemakkelijk zijn, het zal tanden bijten zijn. misschien heb ik er onbewust op gewacht, ik weet het niet. misschien was er helemaal geen kink, maar het gevoel is er wel. het "gevecht" is er alleszins op verminderd. 

ge zult er nu waarschijnlijk niks van begrijpen en niet weten over wat het gaat, dat het wat raadselachtig is, maar ik zal hier niet verder gaan met B, ge zult u tevreden moeten stellen met deze A, hoe dan ook, ik zal altijd klaar staan voor u, onze vriendschap is hopelijk voor eeuwig.

09:58 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.