23-08-07

einde blog

vandaag eindelijk nieuws gekregen van S: 

ik ben van mijn dilemma af, alleen het heeft een heel vrange bijsmaak gekregen. ze heeft een verhouding met iemand nu, dus kan ik mijn hoofdstuk aangaande mijn delimma afsluiten. over die vrange nasmaak wens ik hier niks over te vertellen. omdat deze blog voor mij een geheigensteuntje kan zijn zal ik deze blog voorlopig laten staan. ik had nog zitten wachten op het vervolg van de blog van S, maar nu is het niet meer nodig, desondanks ik mij te terughoudend heb gereageerd voel ik mijn eigen toch schuldig in de zin van een gemiste kans die ik waarschijnlijk zelf heb verneukt. maar het kan dus toch zo zijn zoals ik al eerder heb vermeld dat ik dacht signalen te zien die er dus dan toch niet waren. 

 gegroet allemaal

 

10:36 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey ik weiger jou Loser te noemen.
ik lees hier nu al een tijdje
en mijn mening hierover is
jij miste mss je kans,
maar gaf die S. jou de kans wel?
ik kan natuurlijk maar éénzijdig reageren
en wil zeker niet oordelen he.
laat het blogje nog een tijd staan,
sluit desnoods even af.
maar verwijder niet wat eens je gedachten waren.
je zal me wel begrijpen he.
lieve zonnekes en sterkte alleszins.

Gepost door: Sunny-Kay | 23-08-07

Hey Kay thx voor de steun, maar of S mij de kans gaf? weet ik niet, maar ik denk van wel, het ligt aan mijn eigen omdat ik nooit de dingen op dit gebied duidelijk kan inschatten, (hier is ook weer die ongelooflijke verlegenheid van mij deels oorzaak) kan aanvoelen blijkbaar. S blijft een fantastische vrouw, ik had alleen te zeer afstandelijke gevoelens omdat ik het langs de ene kant het erg voor haar zou vinden (indien ze intense gevoelens voor mij had) dat ze een eventueel een relatie zou beginnen met ne vent (ik)die een pak ouder is dan haar, op die manier denk ik mss te praktisch.
maar zoals reeds vermeld heb ik de signalen weer verkeerd begrepen door waarschijnlijk wel wederzijdse onduidelijkheden.

Gepost door: loser | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.