28-08-07

deletes, waarom?

gsm nr. van S had ik reeds gewist na de bom, S haar mailadressen heb ik onlangs ook weg gehaald uit mijn msn, weldra zal ik de laatste er ook uit halen. ik ben niet kwaad op S, helemaal niet, S heeft mij heel veel tijd gegeven, S was enorm geduldig waarvoor enorm veel dank, S was de eerste waar ik de mogelijkheid zag om eindelijk verdere stappen te kunnen zetten om bepaalde angsten te overwinnen, maar ik heb het te lang laten aanslepen, ik heb enkel verwarring gestrooid, en op geduld komt nu éénmaal ooit een eind.

ja waarom nu die deletes allemaal? ik heb altijd het geluk van S of toekomstig geluk (als ik het zo mag verwoorden) op een hogere plaats willen zetten dan die van mij. mijn "houden van" naar S toe is veel te groot (en ik houd nog steeds van S) en de verleiding is gewoonweg te groot om S constant te contacteren desondanks nu dat S een relatie heeft, dit zal verkeerd overkomen en dat wil ik niet. S heeft nu tenslotte eenmaal gekozen voor iemand anders (wat hard over kwam) en ik wil S haar geluk niet in de weg staan, door alle adressen en nummers te verwijderen heb ik de kans niet meer om S te storen in haar relatie met SX (SX is die andere S die ik dus gemakshalve heb veranderd van S naar SX).

vaarwel S, ik zal U heel lang missen.

10:43 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Met alle respect, toch vind ik dat je erg hard bent voor jezelf.
Ik bewonder je daadkracht, zelfkennis en doorzettingsvermogen en denk/hoop dat je uiteindelijk wel in het reine komt met jezelf.
Veel liefs,

Gepost door: nantie | 28-08-07

THX Nantie van de drie die je er op noemt vind ik van mijzelf dat het er maar eentje is die voor mij van toepassing is, dat is een behoorlijke zelfkennis, de rest vind ik persoonlijk niet, zo daadkrachtig en doorzettingsvermogen heb ik eigenlijk niet.
dat ik met mijn eigen in het reine zal komen, zal ik kort zijn: NOOIT. wat wel zo is, tijd slijt, maar ik kom er wel boven op.
nogmaals: thx

Gepost door: loser | 28-08-07

De commentaren zijn gesloten.