28-08-07

@ mijn lieve S

een tijdje geleden had ik vermeld dat ik een blogstop heb aangekondigd. nu ok, ze is dus niet gestopt. zoals bij zovelen onder de bloggers waarvan de reden is om dingen van hun kunnen af te schrijven, is dus ook mijn beweegreden om deze blog verder te zetten.

eerst had ik er over na gedacht om een andere blog aan te maken die gij dan niet kent, maar om eerlijk de waarheid te zeggen had ik absoluut geen goesting om een andere blog aan te maken, en tenslotte over hetgeen wat ik wil noteren voor mijzelf hangt volledig samen met deze blog. over het hoe en wat ga ik u nu niet vertellen, ik moet zelf nog zien wat het wordt of gaat worden, we zullen zien  (alléz ik weet het wel, een gesprekje met....).

omwille dat ik u niet wil kwetsen, en zeker niet wil beïnvloeden, dingen die er in voor komen hoe ik ze bekijk (mijn gewaarwording), geen misverstanden wil veroorzaken, verkeerd wil begrepen worden, niet de indruk wil geven dat ik iets wil aan tonen dat aanleiding zou kunnen geven tot eender wat, dat ik niet de indruk wil geven dat ik een bewijsvoering aan het pleiten ben, of wat dan ook, is het best dat je deze blog niet meer volgt en/of leest. daar gij al uw energie nodig zult hebben voor uw activiteiten en alle aandacht naar uw relatie gaat, zal het zeker lukken om niet naar hier hoeven te piepen, het zal zeker niet moeilijk zijn. el sallutus.

nb: uw laatste mailadres is op mijne pc nu ook verwijderd, ik kan u nu helemaal niet meer lastig vallen.

23:26 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Stop niet met bloggen, schrijf het
van je af... dat helpt het verwerkingsproces
een aardig handje vooruit...
Veel moed en sterkte!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.