29-08-07

misbruikt

het was de dinsdag de 28ste augustus dat door een gesprek met mijn buurman er terug herinnerde wat ik allang al was vergeten dat ik nog ooit eens zoiets heb mee gemaakt. nu komen ook die ellendige herinneringen weer boven water, maar ok, daar ben ik allang over heen. ook toen viel er een bom over mij heen, het heeft toen 3 maanden geduurd dat ik er bovenop kwam, ik bedoel wanneer ik er echt er boven op kwam.

het was toch al enkele jaren geleden, het was tijdens mijn avondcursus horeca uitbater. er zat een niet onaantrekkelijke vrouw in de les. in den beginne vond ik het enkel maar een ferm ding, meer niet, ja het moet toch weer het toeval treffen, maar ook deze was een pak jonger als ik.

na verloop van tijd begint de groep elkaar wat beter te kennen en we hadden dan geregeld een afspraak dat we samen met de groep op café gingen, markt onderzoek. op den duur was het telkens afgeroomt tot dezelfde kliek van drie man: ik, M (over wie het gaat) en L. maar na verloop van tijd viel het op dat M meer aandacht aan mij schonk tijdens de cafébezoeken. nadien in de lessen keek ze altijd naar mijn richting. maar na verloop van tijd stuurde ze alsmaar meer berichten naar mijne gsm, zelfs in de stukken van de nacht, en als maar meer, met andere woorden: ze maakte me gek. op den duur zoveel dat ik begon iets te voelen voor haar zonder haar echt te kennen. ziet ze mij dan zitten desondanks het leeftijdsverschil???

ok, toen kwam de lelijke aap uit de mouw, tijdens de middag kreeg ik bericht op mijn gsm met als melding: ik ben verliefd op B, heb hem meerdere keren gecontacteerd, maar antwoord nooit, en vermits gij hem goed kent, kunt gij niet iets doen? daar ging de bom, eerst mij gek maken en dan dit. ik ben persoonlijk naar B gegaan (hij was intussen reeds gestart met zijn zaak) en heb hem gezegd dat hij tenminste iets laat weten aan M, want M is mij zelfs s'nachts aan het sms'en. yep, later hebben ze een relatie. ze heeft mij enkel misbruikt omdat ze dacht dat ik B goed kende (wat niet zo was).

nu achteraf bekeken vond ik het niet erg, ik heb haar later meerdere keren betrapt op leugens, en daar kan ik toch niet mee om. 

21:55 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Het zit je niet mee hé... maar je kan
het hier kwijt.. en misschien zie je
het niet direct.. maar het helpt beslist
hoor.
Wanneer je iemand op leugens betrapt, gaat
het verwerkingsproces ietske sneller natuurlijk.
Maar je blijft met de vraag zitten waarom men
jou belogen heeft...

Groetjes,

Gepost door: M&M | 30-08-07

@Loser (ik gebruik die benaming niet graag) Meestal komen alle dingen uit het verleden weer naar boven tijdens de verwerking van een ander... Dit is normaal, maar je mag absoluut het hoofd niet laten hangen, je moet weer verder, voor jezelf.... Dat is moeilijk maar het moet! En anderen hebben idd. gemakkelijk praten maar het is die 'push' die men soms nodig heeft om weer op weg te geraken!
Veel sterkte,

Gepost door: M&M | 30-08-07

dit bericht zat tussen M&M haar berichten in (verkeerde nick) M&M
helpen doet het zeker, ben ik ook van overtuigd. inderdaad, nadat ik gemerkt had dat ze structurele leugens aan het vertellen was, was mijn verwerking op één slag voorbij en was ik blij dat het niks geworden was. het was toen ik het berichtje heb gehad van haar dat ze verliefd was op B desondanks mij constant te contacteren (en hoe), was niet meer normaal, maar goed toen had ik door dat ze mij gewoon gebruikt heeft om tot B te geraken. ik had veel liever gehad dat ze het van in den beginne had gezegd en niet diene circus had uitgevoerd dat ze alsof doet dat ik iets beteken. maar het heeft niks, maar ook niks te maken met hetgeen ik nu mee maak, dit is compleet anders, het is alleen zo dat er een vergeten zaak terug boven water is gekomen.

Gepost door: loser | 30-08-07

Liegen ... is een eigenschp waar ik het ook heel moeilijk mee heb. Goed dat je met je twee benen op de grond staat. Zo komt het mij toch over ...
Groetjes hé ... !
PS: LOSER is idd een rare nickname, de " nieuwe " lijkt mij véél beter ... ;-)))

Gepost door: klaverke | 30-08-07

hey klaverke zelf vond ik het geen rare nick, maar toepasselijk wat ik ben.

Gepost door: dagdromer | 30-08-07

Dagdromer alias Loser ... Is het niet zo: dat je uitstraalt wat je van jezelf vind ... ? Mij kwam je toch niet over als een loser hoor ...en daarom vind ik je nieuwere nick véél beter ... ;-))

Zwaai zwaaaaaaaaaaaaaai ... :-) !

Gepost door: klaverke | 31-08-07

klaverke thx
het is uiteraard hoe in welke context je het bekijkt hé.

Gepost door: dagdromer | 31-08-07

De commentaren zijn gesloten.