01-09-07

mijn stemmetjes deel III

hello, its me again, I'm talking to myself.

 *goed geslapen?  ja moet eigenlijk zeggen van wel.

*hoop je nog op een relatie?    nee, maar die hoop, had ik nu intussen meer dan 2,5 jaar reeds opgegeven zoals reeds in de blog vermeld.

*je zocht dus geen relatie op het net?    nee helemaal niet, is ook al vermeld dacht ik.

*je hebt dus nog nooit op een datingsite gezeten?    nee, niet echt, ben er wel eens gaan kijken omdat men er reclame maakt dat het ook is om gewoon andere mensen te leren kennnen, maar ik had al vrij rap door dat dit niet het geval is, maar wel degelijk een cataloog is van mensen met als enig doel een relatie te versieren. en dat is al helemaal niks voor mij.

*waarom ben je dan op het net gekomen?    eerst en vooral om iets meer te leren over pc's en heel die toestanden. om info te kunnen inwinnen, men zegt dat ge alles vind op het net, ook dat is niet waar. en zo ben ik op het forum terecht gekomen en hoopte dat ik zo mensen zou ontmoeten met ongeveer dezelfde interesses zodat we eens samen op café konden gaan.

*zo is het dus begonnen?    ja, wat reizen maken betreft, of ik zal zeggen de landen die ik graag zou willen bezoeken en bezocht heb kwamen ook eens aan bod op het forum, S was ook actief op dat forum, en nu het strafste, wat mij is bijgebleven de eerste keer dat haar reactie naar mij was gericht was net op mijn verjaardagsdag.

*toevallig hé?    ja, waarschijnlijk wel, al moet ik zeggen dat er nadien meer toevalligheden verschenen, alleen ik heb dit niet willen zien.

*geloof je in magie?    magie in de vorm van toveren? ja, is een vaardigheid die je moet leren. de magie in de andere betekenis, nee niet echt, ook al moet ik toegeven dat, tenminste naar mijn gevoel, er tss S en mij wel iets magisch was, alleen ik heb het nooit onder ogen willen zien.

*wanneer had je het eerst "echte" gevoelens voor haar?    gemakkelijke vraag, maar een moeilijk antwoord. zelf heb ik het laat gemerkt, maar laten we het zo zeggen: als ik met iemand een afspraakje wil maken waarvan ik goed overeen kom en zo, vraag ik het gewoon. maar bij iemand waarvoor ik iets voel (laten we het romantische gevoel maar noemen) dan heb ik het moeilijk, en dat had ik gemerkt toen ik vroeg of ze eventueel wilde afkomen op het zythos-festival, het heeft ik weet niet hoelang geduurd via msn eer mijn vraag volledig af was, de vraag om eens met elkaar te ontmoeten.  nadien wanneer we dan via de gsm voor het eerst elkaar in contact kwamen om dan concreet een afspraak te maken, had ik potverdikke diene krop in mijn keel weer en was ik supper zenuwachtig, niet wetend wat zeggen, heb mij nogal veel moeite moeten doen om mij verstaanbaar te maken. ook dat was weer een teken.

 

15:57 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mooie praatsessies met jezelf
programma gisteren was maar beperkt hoor maar toch nog interessant.

Fijne dag nog - welk muziekje ga je vandaag opzetten?

Gepost door: life angel | 03-09-07

muziekje hangt van mijn gemoedstoestand af of net wanneer ik mij wil afreageren of proberen mij niet te concentreren op S, of gewoon het spel van de cd-wisselaar.

Gepost door: dagdromer | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.