08-09-07

mijn stemmetjes deel VI

hey, it's me again, I'm talking to myself.

*hey, en hoe gaat het nu?     wel effe goed, maar de laatste dagen ben ik ontzettend zenuwachtig, mijn handen en vingers bibberen en in mijn buik voel ik inkrimpingen.

*problemen op het werk?    nee, niet echt, het is nog steeds het denken aan S.

*oh ja, we gaan hiermee verder met de laatste vraag die niet is beantwoord.    doe maar

*we waren gestopt met de vraag Hoe zo? wel vertel maar waarom het niet een betere kan zijn?    dju, het valt mij weer zwaar om het te vertellen met de nodige spanningen in mijn buik en de zenuwachtigheid is weer sterk aan het stijgen.

*probeer toch maar: waarom beter moeilijk zou zijn?    buiten dat het echt goed klikte tussen ons: ze is puur, het is geen sminkdoos om het zo te zeggen, voor in zoverre het mij is opgevallen heeft ze enkel heel subliem net genoeg een parfummeke op zeer onopvallend, het gekke is dat ik niks moet hebben van parfum, maar bij haar ervaarde ik het als een aangenaam geurtje. mmm waar ik nog van houd is op de manier hoe ze denkt. haar interesse gebied is enorm. zelfs op reis gaan (wat ik bijna nooit doe): ze zou ook net die soort landen doen die mij ook interesseren. haar manier van bewegen is gewoon goddelijk, ze slentert niet bij het wandelen, zelfs haar smaak van kleding bevalt mij, ze rookt niet en dat is voor mij zeer belangrijk, ja zelfs een vereiste.

*zo zijn er nog hé?    nee, die zijn toch al dun gezaaid

*is er nog meer?    ja, weet ge, vroeger bij dagdromen wanneer ik op iemand verliefd werd of gewoon een vrouw (getrouwd of niet, relatie of niet) zie die ik aantrekkelijk vind, was ik altijd aan het dagdromen en mij aan het afvragen van zou dat iets zijn of iets worden om verder door het leven te gaan met die persoon. uiteraard kent ge de personen niet, het antwoord was telkens nee na de nodige observatie. S is de eerste die ik echt leerde kennen. S is de eerste bij wie ik een prettig gevoel heb. S is de eerste vrouw waar ik echt tegen kon, durfde babbelen (ja behalve dan over het gekende probleem). S is ook de eerste die ik tot het ultieme vertrouw en heb haar zelfs mijn diepste geheim verteld wat echt niemand weet. S is de vrouw vanwaar ik het eerst dacht (na mijn gevecht met mijn eigen) dat ik het zie zitten om samen door het leven te gaan. S heeft/had enorm veel geduld met mij, in haar zag ik mijn leermeesteres die mij veel prettige dingen kon aanleren.

*prettige dingen aanleren?    ja, in haar zag ik de persoon die van mij de angsten weg kon halen.

*wat bedoel je?    awel in haar zag ik de persoon die mij zou leren hoe het is om te knuffelen, geknuffelt te worden. in haar zag ik hoe ze me zou leren om een kus te geven en te krijgen (ja, ik heb zelfs nog nooit iemand gekust). in haar zag ik de persoon die mij zou leren om het openlijk te kunnen laten zien dat ik van haar houd. in haar zag ik de persoon die mij zou leren geen angst te hebben om aangeraakt te worden. het was bij S dat ik voor het eerst geen minderwaardigheidscomplex had als het gaat om laten we zeggen de romantische gevoelens. 

*wat bedoel je met minderwaardigheidscomplexen op romantisch gebied?    awel zoals ik dagdroomde of ik een bepaalde dame wel zou zien zitten waren er ook direct dagdroomgedachten in de andere zin, dus hoe zouden ze mij vinden, en dan vergeleek ik altijd mij met anderen mannen, en ik ben gene echte man. als ik ze dan vergelijk had ik het idee dat ik op alle vlakken te kort schiet tegenover andere mannen. zo was het dan bvb: mmm een aantrekkelijke vrouw, ik voel er wel wat voor en dan zie ik haar vriend of man of wat dan ook, dan zag ik ook direct dat diene andere inderdaad een betere partij was. dit heb ik altijd zo gevoeld. maar bij S heb ik het voor het eerst geen minderwaardigheidscomplex gevoel, al is dit nu weer weg gevallen.

*ok zullen we het nu maar effe laten?    yep. 

11:10 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.