10-09-07

moet effe van mijn hart

de laatste recente tijd krijg ik enorm veel steun van een paar medebloggers. geen gelul, geen gezever, maar echte gemeende steun en medevoelendheid (of hoe moet ik potverdikke het gaan uit drukken). ik was eigenlijk enorm verrast van die overwelgende steun, waarschijnlijk zal het niks uit maken, want tenslotte zoals iedereen moet ge er zelf eruit geraken, maar die steun die ik nu allemaal krijg betekent enorm veel voor mij, ook al word er veel gezegd wat ik eigenlijk zelf ook wel weet, toch betekent het ongelooflijk veel en op momenten was ik zelfs zo onder de indruk dat ik effe moest slikken en spraakloos was en toch een paar keer de reacties of opmerkingen had moeten herlezen.

dan wil ik jullie nog vertellen dat ook al kan ik soms wat bot klinken, maar jullie steunbetuiging en hetgeen wat jullie schrijven niet zomaar lees, nee ik lees ze aandachtig en ik denk er dan ook dieper over na met hetgeen wat jullie schrijven, zowel op de blogs als mails, en ik zal trachten jullie lieve woorden te onthouden, niet in de betekenis van onthouden, maar ze proberen ook toe te passen.

voor allen die mij zo oprecht steun geven allemaal bedankt, bedankt, en nogmaals bedankt, kon ik maar op de één of andere manier jullie belonen voor alle steun.

bedankt aan al deze bloggers die mij zoveel steun geven 

bedankt bedankt bedankt

ik zal dit nooit vergeten 

14:48 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: dankbetuiging |  Facebook |

Commentaren

hey ... de meeste menen het dan ook goed.
als je ze kan toepassen zoveel te beter
al is het niet gemakkelijk.
danken hoeft niet, nog minder moet je er iets voor terug doen.
dus hou er de moed in he
en je weet me te vinden ;-)
lieve zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 10-09-07

We helpen waar we kunnen... daar
doen we het voor hé...!
Veel sterkte en doorzettingsvermogen!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 10-09-07

hallokes terug van weggeweest... ik zit nog te wachten op je tekstje en ik zie dat het je toch een beetje beter gaat, alhoewel het zal moeten slijten.
mmm dat met die wijn moet je toch niet teveel doen, want het tast je geheugen en concentratie aan. Eens goed voor even wat troost te zoeken en jezelf te verdoven maar toch niet om dagelijks te gaan toepassen hoor. Kom dan maar wat troost en kennis zoeken in de virtuele wereld.

Gepost door: life angel | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.