11-09-07

intermezzo

vandaag zou ik normaal verder gegaan zijn met "mijn stemmetjes". maar ik ga beknopt mijn verloop vertellen van gisteren. gisteren was het weer een dag dat ik vanalles normaal zou gedaan hebben, eigenlijk nu de komende 3 weken, maar door het voorval zit ik te veel aan S te denken en krijg maar geen klop gedaan. ik heb enkele zeer aangrijpende steunende mailtjes gehad zoals gisteren vermeld die mij enorm veel hebben geholpen. tijdens de werken die ik toch wilde doen, die maar niet vlotte heb ik het maar opgegeven en maar aan de pc gehangen. constant switchend naar blogs en mails (heel af en toe nog eens naar het forum gegaan).

ik heb enorm veel aandacht geschonken aan alle steunbetuigingen via mijn mails en via de blogs, maar ook wat in het recente verleden werd vermeld. tijdens het hangen aan de pc heb ik mijn oude tactiek weer te voorschijn genomen: ik heb eerst goed luid Angelo Branduardi op gezet, zowel de gewone cd als live cd. amai die kan mij tot rust brengen, zeer mooie muziek. maar dat dit meestal voor mij nooit voldoende is heb ik ook wat zwaardere muziek opgezet (ik hou van afwisseling) met een iets hogere decibels: Manowar "Gods of War": eigenlijk is het een cd waarvan alle liedjes eigenlijk één verhaal is, in dit geval gaat het om één van mijn favoriete goden "Odin" en natuurlijk over de Noorse krijgers. deze drie cd's heb ik meerdere keren na elkaar afgespeeld. (uiteraard bleef mijn gedachte constant naar S)

één keer ter afwisseling heb ik een doommetal cd opgezet: Amorphis "The Karelian Isthmus", ook deze gaat over goden en krijgers. bij de meeste mensen klinkt het vreemd en denken ze dat metal agressiviteit opwekt, nu bij mij niet, mij geeft dit een enorm gevoel van rustgeving. dat ik deze stap terug heb gezet is ook dankzij  jullie mailtjes, ik kan jullie gewoonweg niet genoeg bedanken. (sorry dat ik in herhaling val)

tijdens het pc hangen en luisteren naar de muziek en wat rondgelopen heb ik ook een fles wijn gekraakt, net zoals ik bij bier enkel kwaliteit wil was het ook een kwaliteitswijn, ne Château La Fleur Saint Georges van 1998 (ne pomerol). maar door de mailtjes en de muziek had ik niet door dat ik op het einde heel de fles leeg had wat niet mijn bedoeling was met als resultaat dat ik nu wat hoofdpijn heb (had ook te weinig gegeten). 

14:36 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Muziek... kan soms beter werken dan welke medicijn ook. Alles zit er in, elke emotie is vertegenwoordigd, passend bij elke gemoedstoestand. Ik ben blij voor je dat ook jij daar wat rust bij vind.
Liefs,

Gepost door: Nantie | 12-09-07

Vaak vind je jezelf weer terug in
muziek... en het helpt inderdaad om
de dingen te relativeren, zelfs te
verwerken.

Groetjes,

Gepost door: M&M | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.