14-09-07

mijn stemmetjes einde

hello it's me again, I'm talking to myself.

*gaan we het nu kort houden en direct to the point?    ok 

* je hebt gevoelens voor haar?    yep

*ge zegt dat zij gevoelens had voor u?    Yep

*maar heeft ze niet gezegd dat het een broer/zus gevoel is?    yep

*hoe komt ge er dan op?    awel, zal ik nu ook heel kort zijn: die enorme aandacht naar elkaar. die constante contacten met elkaar, elk gatje zoeken om met elkaar maar in contact te komen. wanneer we aan het telefoneren waren ging het gewoon over heel normale dagdagelijkse dingen, maar soms was haar stem heel anders bij bepaalde momenten. wanneer we afscheid namen op gelijk welke manier, duurde het vaak nog een half uur en langer eer we effectief stopte en gingen slapen. het soort van plagerijkes. de manier waarop ze mij ergens heen wilde sturen die ik altijd heb getracht te ontwijken. de koosnaampjes die ik niet wil vermelden (zijn er niet veel, maar wel met een enorme betekenis). soms heeft ze bepaalde zinnetjes doorgemaild of berichtjes gestuurd die wel duidelijk waren hoor, kortom in het gehele gebeuren was het duidelijk meer dan een broer/zus gevoel, en hoe langer ik er over nadenk hoe overtuigender ik ben. uiteraard kan ik er compleet langs liggen hé.

*zij blijft bij haar bewering en zegt dat ze vewarde gevoelens had voor u en niet wist waar ze u bij haar hart moest plaatsen?     ja dat begrijp ik wel en aanvaard dat heus wel, maar zou dit ook geweest zijn (die verwarde gevoelens) nog voor die bewuste chat (waar deze blog is ontstaan) en nog voor ze veel in contact kwam met SX? zou het niet anders geweest zijn indien ik het lef had om toen al te zeggen dat ik van haar hou en als ik het lef had ongevraagd naar haar toe zou gereden zijn om elkaar meer irl te ontmoeten? en ik besef ook wel door mijn eigen daden dat ik het nog heb aangemoedigd ook.

*helaba, dat zijn vragen naar mij, ik stel de vragen hé, ik weet het niet.    ik dus ook niet. 

*ja en nu?    wat nu?

*ja wat gaat ge er nu tegen doen?    niks, ik aanvaard haar relatie en heb er begrip voor. het is alleen voor mij even wennen dat onze contacten practisch compleet verdwenen zijn. en dat vind ik jammer. 

mmm time out? 

*ok 

16:58 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Time out... Gevoelens... ze zijn niet te vertalen, bijna niet uit te leggen. En nooit gelijk aan die van een ander... Ik kan heel veel begrip opbrengen voor jouw situatie, me een heel eind invoelen, maar de ware gevoelens heb jij alleen. Veel sterkte Dagdromer, enne... Don't be a stranger!
Veel liefs,

Gepost door: Nantie | 14-09-07

@Nantie ik zal proberen uw raad op te volgen om geen stranger te worden. die time out slaat op de postjes "mijn stemmetjes" (is maar ter info)
grz

Gepost door: dagdromer | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.