24-09-07

ongemak

wetende dat het geen zin heeft, toch laat het mij maar niet los over de laatste gebeurtenissen. proberend om mijn gedachten ergens anders op te zetten trilt mijn hele lichaam in de vorm van zenuwachtigheid zonder dat ik het wil, de ene keer wat meer als de andere keer. een enorm ongemaksgevoel heb ik over heel mijn lichaam, geest en hartstreek, zo voelt het. geraak ook maar niet echt aan het werk.

zaterdag was het een hele dag gevloek en gebel naar betaallijnen om mijn adsl in orde te krijgen om terug op het net te geraken. spanning en woede bereikte zijn hoogste punt. zeker toen ik enkele kennissen probeerde te bereiken die wat meer weet hebben over internet. uiteraard was er die dag niemand te bereiken buiten mijn buurman en mijn broer. het euvel was verholpen door een nieuwe modem te gaan halen, zo simpel was het, daar heb ik dus van 9 uur s'morgens tot ca 18h30 moeten vloeken en ergeren.

zondag heeft ne kennis mij verder geholpen via het internet om mijn hele boel terug te configureren. bleek dat men mijn lijn ook veel te traag was ingesteld, ne halve Mb/min of zoiets, hij heeft ze mee verhoogd naar 3.3 Mb/min. op zijn aanraden ben ik naar een datingsite gegaan, genaamd PaiQ. ik heb enorm geaarzeld om mij in te schrijven, ja ikke, niet te geloven maar ik heb mij dus ingeschreven, maar niet om een relatie te zoeken, nee, mijn beweegreden waren verkeerd, ik heb het enkel gedaan om mijn gedachten ergens anders te kunnen zetten, dat is tijdelijk gelukt door de zogenaamde speedchats. ik heb weer wat bij geleerd, maar ik denk dat ik mij toch weer gaan uitschrijven, het is toch helemaal mijn ding niet om te staan chatten via datingsites, nee dank u. 

09:08 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Blij dat alles weer in orde is...
Tja... datingsites? Ik weet het ook
zo niet, misschien niet zo'n perfecte
plaats om je verhaal te doen, maar je
weet nooit, je kan daar ook misschien
goeie vriendschappen opdoen hé!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 24-09-07

datingsites hey M&M: ik vertel daar helemaal NIKS over mijn verhaal, ik zwijg als vermoord. is eigenlijk toch niks voor mij, allemaal die standaard vraagjes.....twas alleen maar om mijn gedachten eens ergens anders te zetten.

Gepost door: dagdromer | 24-09-07

buiten komen zal toch een betere optie zijn hoor als je echt mensen wilt leren kennen en zoals jij een kruid je roer me niet bent kan je met eens goed doorstappen al heel wat woede ventileren.

Maar ik begrijp het sene, kan me soms ook kwaad maken als die pc rare kuren begint te vertonen

groetjes en knuf

Gepost door: life angel | 24-09-07

Hey Ik heb mijn vriend 2 jaar geledenleren kennen op een dating site maar ik denk dat ik heel veel geluk heb gehad.
Enne vloeken op ne computer, ja ik kan er ook wat van.
Groetjes

Gepost door: ambereyes | 27-09-07

De commentaren zijn gesloten.