30-09-07

delete datingsite

yep, op diene ene datingsite waar ik het onlangs over had ben ik ook uitgeschreven, ik heb het dus gevonden wat ik moest doen, achteraf bekeken was het simpeler als gedacht.

amai nee, zenne, die datingsites is echt niks voor mij, ik voel mij daar te veel op mijn ongemak, trouwens mijn doelstelling was verkeerd. voila, daar zijn we weer vanaf. in ieder geval zal niemand mij nog kunnen gaan overtuigen om mij op dergelijke sites te laten inschrijven.

vanacht was ik desondanks dat ik toch moe was weer om 4 uur wakker geworden, maar ben toch blijven liggen tot 8 uur.  de nacht ervoor heb ik helemaal niet geslapen, maar deze keer door een andere reden, mijn broer was thuis met zijn kinderen, waarvan ééntje dan bij mij in de kamer lag, amai, ik wist niet dat zo'n kleine ook zo hard en constant kon snurken.

09:17 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

28-09-07

zeer op mij toepasselijk liedje

Sweet Leaf

Alright now!             
Won't you listen?

When I first met you, didn't realize
I can't forget you or your surprise
You introduced me to my mind
And left me wanting you and your kind

I love you.  Oh you know it.

My life was empty forever on a down
Until you took me, showed me around
My life is free now, my life is clear
I love you sweet leaf - though you can't hear,

Come on now - try it out

Straight people don't know what you're about
They put you down and shut you out
You gave to me a new belief
And soon the world will love you sweet leaf.

15:24 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-09-07

?

de laatste tijd vraag ik mij af wat sommigen verstaan onder vriendschap. met die vraag loop ik al een paar dagen rond, ik weet het niet meer....

21:10 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

24-09-07

datingsites

amai, ik had mij dus ingeschreven op PaiQ. nu, ik heb het niet lang vol gehouden, het is echt mijn ding niet, en ik heb mij nu net ook uit geschreven op die site. maar door deze site heb ik uit curiositeit mij ingeschreven op een andere. ééntje die uw profiel gaat berekenen aan de hand van ne hele hoop vragen. ik moet u wel zeggen dat het profiel wel vrij benaderd hoe ik ben. nu, ook op deze site wil ik mij terug uitschrijven, maar dat lukt blijkbaar niet, dus nog eens zoeken hoe ik mijzelf uit diene site moet gaan verwijderen. we zullen wel zien. vroeg of laat vind ik het wel.

één ding weet ik wel, ik schrijf mij nooit meer in op een datingsite. 

 

22:44 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

ongemak

wetende dat het geen zin heeft, toch laat het mij maar niet los over de laatste gebeurtenissen. proberend om mijn gedachten ergens anders op te zetten trilt mijn hele lichaam in de vorm van zenuwachtigheid zonder dat ik het wil, de ene keer wat meer als de andere keer. een enorm ongemaksgevoel heb ik over heel mijn lichaam, geest en hartstreek, zo voelt het. geraak ook maar niet echt aan het werk.

zaterdag was het een hele dag gevloek en gebel naar betaallijnen om mijn adsl in orde te krijgen om terug op het net te geraken. spanning en woede bereikte zijn hoogste punt. zeker toen ik enkele kennissen probeerde te bereiken die wat meer weet hebben over internet. uiteraard was er die dag niemand te bereiken buiten mijn buurman en mijn broer. het euvel was verholpen door een nieuwe modem te gaan halen, zo simpel was het, daar heb ik dus van 9 uur s'morgens tot ca 18h30 moeten vloeken en ergeren.

zondag heeft ne kennis mij verder geholpen via het internet om mijn hele boel terug te configureren. bleek dat men mijn lijn ook veel te traag was ingesteld, ne halve Mb/min of zoiets, hij heeft ze mee verhoogd naar 3.3 Mb/min. op zijn aanraden ben ik naar een datingsite gegaan, genaamd PaiQ. ik heb enorm geaarzeld om mij in te schrijven, ja ikke, niet te geloven maar ik heb mij dus ingeschreven, maar niet om een relatie te zoeken, nee, mijn beweegreden waren verkeerd, ik heb het enkel gedaan om mijn gedachten ergens anders te kunnen zetten, dat is tijdelijk gelukt door de zogenaamde speedchats. ik heb weer wat bij geleerd, maar ik denk dat ik mij toch weer gaan uitschrijven, het is toch helemaal mijn ding niet om te staan chatten via datingsites, nee dank u. 

09:08 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

19-09-07

Jewel

de duivel is mij achterna aan het lopen, het is gewoon niet te geloven. ik krijg een dvd van mijn broer mee die ik net deze avond om een beetje mijn gedachten te verzetten bekeken heb. welke film is het: "Ride With the Devil" met in de rollen een zekere Jewel.

wat is er nu zo vreemd aan? Jewel is een amerikaanse zangeres die ik heb leren kennen door S. S heeft mij een cd gecopiëerd (oeps da mag niet, so what!) van Jewel (echt knappe muziek). de Titelsong van deze film is ook gemaakt door Jewel: "What's simple is true". 

het gaat over de noord-zuid oorlog (burgeroorlog) in Noord Amerika voor de afschaffing van de slavernij. Jewel speelt hier de rol van een zuiderse rascistische vrouw die later toch een beetje veranderd. wat zo knap is in deze film is over hetgeen "wat" er allemaal verteld wordt in de film, er wordt geen pleidooi gegeven wie fout is of wie niet. een aangrijpende film.

er speelt een zekere personage in mee (hij speelt ook de hoofdrol van spiderman) die kwa karakter in deze film enorm veel op mij lijkt. en het is dit niet alleen, ook bij een bepaalde situatie in deze film lijkt het veel op hetgeen wat ik heb ervaren, enkel in de film is er een betere afloop.

22:54 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

18-09-07

emotionalliteiten

eerst haalt ze mij uit mijn schelp met veel moeite

eenmaal uit mijn schelp bloeide ik open, maar schreeuwde voor hulp met schrik in het hart

wachtend tot ik er klaar voor was

door mijn verkeerde woorden en ontwijkingen is mijn schreeuw voor hulp niet doorgedrongen

ongewilde verwarring troef, maar de liefde voor haar bleef groeien

ze heeft haar pad gekozen 

na mijn noodkreet steekt ze met een bot mes dat ik haar heb gegeven mijn hart in twee 

had ik haar maar een scherp mes gegeven

scherpe wonden helen beter, gescheurde wonden helen veel langzamer , laten een groot litteken achter die je bij alle weersveranderingen voelt  

verweest blijf ik achter, wachtend op haar contacten 

angstig om iets verkeerds te zeggen, trillen mijn handen 

verterend is het om niks meer te horen van mijn hartsvriendin

07:34 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

16-09-07

betekenis van enkele illustraties

nu ga ik een beetje mysterieus doen, ik ga een beetje vertellen met wat ik bij bepaalde illustraties bedoel. het gaat om Excalibur en De Rode ridder. deze heb ik niet voor niks erbij geplaatst op mijn blog. wie weet zal er misschien iemand het wel ontdekken met wat ik bedoel.

deze twee items hebben iets te maken met hetgeen hoe ik regelmatig S aansprak. voor mij heeft dit een enorme betekenis en is niet zomaar gebruikt. het zijn woorden of eerder aanspreeknamen die ik niet zo maar aan iemand geef en die ik waarschijnlijk nooit aan iemand anders ooit zal geven. voor mij is het een veel krachtiger iets als een koosnaampje, vandaar dat ik het hier niet wil zeggen wat het is.

Excalibur: ik sprak S regelmatig aan waarvan ik geinspireerd werd door excalibur, niet toevallig, maar doelbewust en vooral gemeend om aan te duiden wat S voor mij betekent. deze aanspreekvorm heb ik nog nooit aan iemand gegeven behalve bij S. uiteraard hangt hier een grote symboliek achter. (voor mij toch)

de rode ridder: met name Yorimoto in de album "de samoerai": regelmatig sprak ik S aan waarvan ik geinspereerd werd door deze strip, ook hier niet zomaar. mij gaat het om de cultuur van de Japanners, maar eerder de betekenis en hoe fel ze zijn bij aanspreekvormen die een heel krachtige betekenis hebben. in dit geval heb ik een aanspreekvorm ook gebruikt bij mijn collega, maar eerder als grap met ne enorme dosis humor, om ons belangrijker te laten overkomen als de bazen, omdat wij beiden eigenlijk een beetje dezelfde historie hebben op het werk. Nu dit aanspreekwoord heb ik ook gebruikt bij S, maar niet zomaar, ok een beetje met humor, maar wel gemeend en in de context bekeken wat een betekenis het heeft in de Japanse cultuur, de kracht, de intentie van de betekenis.

voor mij hebben deze twee aanspreekwoorden (namen) een heel diepe, felle betekenis die wel degelijk gemeend zijn. ik zal S hiervoor nog mailen wat precies mijn betekenis hiervan is. of ik ooit deze zal gebruiken bij iemand anders? nu die kans is even groot als ik de lotto zal winnen.

18:22 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

14-09-07

mijn stemmetjes einde

hello it's me again, I'm talking to myself.

*gaan we het nu kort houden en direct to the point?    ok 

* je hebt gevoelens voor haar?    yep

*ge zegt dat zij gevoelens had voor u?    Yep

*maar heeft ze niet gezegd dat het een broer/zus gevoel is?    yep

*hoe komt ge er dan op?    awel, zal ik nu ook heel kort zijn: die enorme aandacht naar elkaar. die constante contacten met elkaar, elk gatje zoeken om met elkaar maar in contact te komen. wanneer we aan het telefoneren waren ging het gewoon over heel normale dagdagelijkse dingen, maar soms was haar stem heel anders bij bepaalde momenten. wanneer we afscheid namen op gelijk welke manier, duurde het vaak nog een half uur en langer eer we effectief stopte en gingen slapen. het soort van plagerijkes. de manier waarop ze mij ergens heen wilde sturen die ik altijd heb getracht te ontwijken. de koosnaampjes die ik niet wil vermelden (zijn er niet veel, maar wel met een enorme betekenis). soms heeft ze bepaalde zinnetjes doorgemaild of berichtjes gestuurd die wel duidelijk waren hoor, kortom in het gehele gebeuren was het duidelijk meer dan een broer/zus gevoel, en hoe langer ik er over nadenk hoe overtuigender ik ben. uiteraard kan ik er compleet langs liggen hé.

*zij blijft bij haar bewering en zegt dat ze vewarde gevoelens had voor u en niet wist waar ze u bij haar hart moest plaatsen?     ja dat begrijp ik wel en aanvaard dat heus wel, maar zou dit ook geweest zijn (die verwarde gevoelens) nog voor die bewuste chat (waar deze blog is ontstaan) en nog voor ze veel in contact kwam met SX? zou het niet anders geweest zijn indien ik het lef had om toen al te zeggen dat ik van haar hou en als ik het lef had ongevraagd naar haar toe zou gereden zijn om elkaar meer irl te ontmoeten? en ik besef ook wel door mijn eigen daden dat ik het nog heb aangemoedigd ook.

*helaba, dat zijn vragen naar mij, ik stel de vragen hé, ik weet het niet.    ik dus ook niet. 

*ja en nu?    wat nu?

*ja wat gaat ge er nu tegen doen?    niks, ik aanvaard haar relatie en heb er begrip voor. het is alleen voor mij even wennen dat onze contacten practisch compleet verdwenen zijn. en dat vind ik jammer. 

mmm time out? 

*ok 

16:58 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-09-07

intermezzo

vandaag zou ik normaal verder gegaan zijn met "mijn stemmetjes". maar ik ga beknopt mijn verloop vertellen van gisteren. gisteren was het weer een dag dat ik vanalles normaal zou gedaan hebben, eigenlijk nu de komende 3 weken, maar door het voorval zit ik te veel aan S te denken en krijg maar geen klop gedaan. ik heb enkele zeer aangrijpende steunende mailtjes gehad zoals gisteren vermeld die mij enorm veel hebben geholpen. tijdens de werken die ik toch wilde doen, die maar niet vlotte heb ik het maar opgegeven en maar aan de pc gehangen. constant switchend naar blogs en mails (heel af en toe nog eens naar het forum gegaan).

ik heb enorm veel aandacht geschonken aan alle steunbetuigingen via mijn mails en via de blogs, maar ook wat in het recente verleden werd vermeld. tijdens het hangen aan de pc heb ik mijn oude tactiek weer te voorschijn genomen: ik heb eerst goed luid Angelo Branduardi op gezet, zowel de gewone cd als live cd. amai die kan mij tot rust brengen, zeer mooie muziek. maar dat dit meestal voor mij nooit voldoende is heb ik ook wat zwaardere muziek opgezet (ik hou van afwisseling) met een iets hogere decibels: Manowar "Gods of War": eigenlijk is het een cd waarvan alle liedjes eigenlijk één verhaal is, in dit geval gaat het om één van mijn favoriete goden "Odin" en natuurlijk over de Noorse krijgers. deze drie cd's heb ik meerdere keren na elkaar afgespeeld. (uiteraard bleef mijn gedachte constant naar S)

één keer ter afwisseling heb ik een doommetal cd opgezet: Amorphis "The Karelian Isthmus", ook deze gaat over goden en krijgers. bij de meeste mensen klinkt het vreemd en denken ze dat metal agressiviteit opwekt, nu bij mij niet, mij geeft dit een enorm gevoel van rustgeving. dat ik deze stap terug heb gezet is ook dankzij  jullie mailtjes, ik kan jullie gewoonweg niet genoeg bedanken. (sorry dat ik in herhaling val)

tijdens het pc hangen en luisteren naar de muziek en wat rondgelopen heb ik ook een fles wijn gekraakt, net zoals ik bij bier enkel kwaliteit wil was het ook een kwaliteitswijn, ne Château La Fleur Saint Georges van 1998 (ne pomerol). maar door de mailtjes en de muziek had ik niet door dat ik op het einde heel de fles leeg had wat niet mijn bedoeling was met als resultaat dat ik nu wat hoofdpijn heb (had ook te weinig gegeten). 

14:36 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-09-07

moet effe van mijn hart

de laatste recente tijd krijg ik enorm veel steun van een paar medebloggers. geen gelul, geen gezever, maar echte gemeende steun en medevoelendheid (of hoe moet ik potverdikke het gaan uit drukken). ik was eigenlijk enorm verrast van die overwelgende steun, waarschijnlijk zal het niks uit maken, want tenslotte zoals iedereen moet ge er zelf eruit geraken, maar die steun die ik nu allemaal krijg betekent enorm veel voor mij, ook al word er veel gezegd wat ik eigenlijk zelf ook wel weet, toch betekent het ongelooflijk veel en op momenten was ik zelfs zo onder de indruk dat ik effe moest slikken en spraakloos was en toch een paar keer de reacties of opmerkingen had moeten herlezen.

dan wil ik jullie nog vertellen dat ook al kan ik soms wat bot klinken, maar jullie steunbetuiging en hetgeen wat jullie schrijven niet zomaar lees, nee ik lees ze aandachtig en ik denk er dan ook dieper over na met hetgeen wat jullie schrijven, zowel op de blogs als mails, en ik zal trachten jullie lieve woorden te onthouden, niet in de betekenis van onthouden, maar ze proberen ook toe te passen.

voor allen die mij zo oprecht steun geven allemaal bedankt, bedankt, en nogmaals bedankt, kon ik maar op de één of andere manier jullie belonen voor alle steun.

bedankt aan al deze bloggers die mij zoveel steun geven 

bedankt bedankt bedankt

ik zal dit nooit vergeten 

14:48 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: dankbetuiging |  Facebook |

09-09-07

mijn stemmetjes deel VII

hey, it's me again, I'm talking to myself.

*enne manneke wat had je nu allemaal in uwe knikker?    pff: gisteren een tegenvallend schots weekend in Alden Biesen waar ik enkel kon denken aan S. ik begon lelijke gedachten te krijgen.

*lelijke gedachten?    ja, maar die vertel ik nu liever niet.

*ok ga maar verder:    ik had ooit gehoopt dit samen te kunnen doen met S, naar Alden Biesen hé. die avond was er nog het personeelsfeest van mijn werk. alles was in het teken van de griekse mythologie. er werden echte grieken in gehuurd om van de griekse cultuur te proeven, zowel als dans en het eten. het was vrij goed en plezant (buiten de logistieke ondersteuning) en ik zat in goed gezelschap, maar ik merkte aan mijn vel van mijn gezicht dat ik niet kon lachen, ik was er niet bij, ik kon mijn gedacht maar niet weg houden van mijne schat S. ik heb zelfs dan maar meegespeeld om naar het orakel (waarzegster hé) te gaan.

*helaba enne hoe was het resultaat? of wat was er gezegd?    awel mijn vraag was, mmm maakt niet uit, maar het antwoord vond ik wel maar zus en zo: het was een antwoord die ik zelf al wist hé, (de vraag van mij was: waarom ik altijd alles verkeerd aanpak) ze was zo algemeen en zeker nadat ze vroegen welk sterrenbeeld ik had. hey over sterren gesproken, ik heb er de laatste tijd niet veel meer gezien S. doet mij ook herinneren aan die mails die je binnen krijgt over levensvragen met betrekking liefde en zo, iedereen kent ze wel, die van damai lama en zo, ik heb voor de grap paar keer deze testen mee gedaan (heb wel eerlijk gespeeld), en telkens wanneer het er op neer kwam wie je het liefst zag enzoverder.. waren mijn resultaten telkens het zelfde, ik kwam telkens uit op mijn lieve schat S

*ja ok, maar wat was er in your mind?    oh ja, heel het weekend lig ik met het gedacht dat ik dolgraag terug zou willen chatten en bellen met haar, ja da bellen zal niet lukken, ken haar nummer niet meer. intussen heb ik wel nog een paar mailkes naar haar gestuurd (ja kon mij nog herinneren wat haar mailadres was) en ze heeft geantwoord.

*waarom zou je niet meer chatten met haar?    pff ik durf het gewoon niet meer, ik durf het zelfs nog niet eens te vragen of ze er iets mee inzit om nog te chatten met mij al is mijn drang enorm groot om te chatten met haar. ik ga anders het gevoel hebben dat ik nu dat ze een relatie heeft met SX het gaat aanvaarden als een opdringerigheid, als een storende factor in die zin dat ze haar tijd in alle rust wilt chatten met SX (of irl ontmoetingen hé). trouwens als ik dan te dikwijls online zou zijn zal ze waarschijnlijk toch niet meer reageren en zal ze waarschijnlijk een ander adres aanmaken als ze al geen ander heeft. goh wat mis ik al een paar maand S,  het chatten, het bellen en mijne gsm die niet stil stond.

*en verder?    ja en verder? ik zou haar graag willen ontmoeten, maar dan alleen zonder dat er iemand bij is, al zou ik me daar nu wel bij deze situatie mij niet op mijn gemak voelen, maar ja dat is nu dus allang te laat hé. die ene week dat we beiden verlof hadden had ik gehoopt dat we eens samen alleen konden afspreken, maar ja toen had ze al een relatie wat ik nog niet wist. shit, daar hoopte ik de moed te vinden om het haar te vertellen hoe veel ik van haar houd, maar ok.... 

*er zijn dus nog gedachten die rond u dwarrelen? vertel:    pff liever een andere keer, ok?

*ok? ik hou u eraan. 

21:46 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-09-07

mijn stemmetjes deel VI

hey, it's me again, I'm talking to myself.

*hey, en hoe gaat het nu?     wel effe goed, maar de laatste dagen ben ik ontzettend zenuwachtig, mijn handen en vingers bibberen en in mijn buik voel ik inkrimpingen.

*problemen op het werk?    nee, niet echt, het is nog steeds het denken aan S.

*oh ja, we gaan hiermee verder met de laatste vraag die niet is beantwoord.    doe maar

*we waren gestopt met de vraag Hoe zo? wel vertel maar waarom het niet een betere kan zijn?    dju, het valt mij weer zwaar om het te vertellen met de nodige spanningen in mijn buik en de zenuwachtigheid is weer sterk aan het stijgen.

*probeer toch maar: waarom beter moeilijk zou zijn?    buiten dat het echt goed klikte tussen ons: ze is puur, het is geen sminkdoos om het zo te zeggen, voor in zoverre het mij is opgevallen heeft ze enkel heel subliem net genoeg een parfummeke op zeer onopvallend, het gekke is dat ik niks moet hebben van parfum, maar bij haar ervaarde ik het als een aangenaam geurtje. mmm waar ik nog van houd is op de manier hoe ze denkt. haar interesse gebied is enorm. zelfs op reis gaan (wat ik bijna nooit doe): ze zou ook net die soort landen doen die mij ook interesseren. haar manier van bewegen is gewoon goddelijk, ze slentert niet bij het wandelen, zelfs haar smaak van kleding bevalt mij, ze rookt niet en dat is voor mij zeer belangrijk, ja zelfs een vereiste.

*zo zijn er nog hé?    nee, die zijn toch al dun gezaaid

*is er nog meer?    ja, weet ge, vroeger bij dagdromen wanneer ik op iemand verliefd werd of gewoon een vrouw (getrouwd of niet, relatie of niet) zie die ik aantrekkelijk vind, was ik altijd aan het dagdromen en mij aan het afvragen van zou dat iets zijn of iets worden om verder door het leven te gaan met die persoon. uiteraard kent ge de personen niet, het antwoord was telkens nee na de nodige observatie. S is de eerste die ik echt leerde kennen. S is de eerste bij wie ik een prettig gevoel heb. S is de eerste vrouw waar ik echt tegen kon, durfde babbelen (ja behalve dan over het gekende probleem). S is ook de eerste die ik tot het ultieme vertrouw en heb haar zelfs mijn diepste geheim verteld wat echt niemand weet. S is de vrouw vanwaar ik het eerst dacht (na mijn gevecht met mijn eigen) dat ik het zie zitten om samen door het leven te gaan. S heeft/had enorm veel geduld met mij, in haar zag ik mijn leermeesteres die mij veel prettige dingen kon aanleren.

*prettige dingen aanleren?    ja, in haar zag ik de persoon die van mij de angsten weg kon halen.

*wat bedoel je?    awel in haar zag ik de persoon die mij zou leren hoe het is om te knuffelen, geknuffelt te worden. in haar zag ik hoe ze me zou leren om een kus te geven en te krijgen (ja, ik heb zelfs nog nooit iemand gekust). in haar zag ik de persoon die mij zou leren om het openlijk te kunnen laten zien dat ik van haar houd. in haar zag ik de persoon die mij zou leren geen angst te hebben om aangeraakt te worden. het was bij S dat ik voor het eerst geen minderwaardigheidscomplex had als het gaat om laten we zeggen de romantische gevoelens. 

*wat bedoel je met minderwaardigheidscomplexen op romantisch gebied?    awel zoals ik dagdroomde of ik een bepaalde dame wel zou zien zitten waren er ook direct dagdroomgedachten in de andere zin, dus hoe zouden ze mij vinden, en dan vergeleek ik altijd mij met anderen mannen, en ik ben gene echte man. als ik ze dan vergelijk had ik het idee dat ik op alle vlakken te kort schiet tegenover andere mannen. zo was het dan bvb: mmm een aantrekkelijke vrouw, ik voel er wel wat voor en dan zie ik haar vriend of man of wat dan ook, dan zag ik ook direct dat diene andere inderdaad een betere partij was. dit heb ik altijd zo gevoeld. maar bij S heb ik het voor het eerst geen minderwaardigheidscomplex gevoel, al is dit nu weer weg gevallen.

*ok zullen we het nu maar effe laten?    yep. 

11:10 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-09-07

dank U Nantie

dank U wel Nantie. ooit vermelde je in een reactie dat ik hard voor mijzelf ben. mijn eerste reactie was toen dat ik het eerder bekeek als een zwakte van mij. nu vandaag moest ik er weer aan denken over het hard zijn voor mijzelf, ook nu blijf ik het zien als een zwakte. maar nu zie ik in dat ik eigenlijk gehandeld heb als een vis op het droge vechtend voor zijn leven, als een hond die vreesd dat zijn knook die hij aan het knabbelen is weg genomen word, als een hongerige zwakke hayena die de laatste resten van het kadaver aan het scheuren is wat de anderen hem hebben overgelaten, als een tijgerin die haar kind beschermd wanneer deze bedreigd wordt, als een kat die in het nauw wordt gedreven en ga zo maar verder.

19:24 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

05-09-07

waarom

pfff, vandaag effe niks, vraag mij af of het wel zin heeft om hier alles af te rammelen. effe niks, mijn gedachten zaten weer vol, maar wil nu gewoon effe niks zeggen. naar de buitenwereld toe en voornamelijk naar mijn collega's toe is het mij gelukt om de schijnheiligaard uit te hangen en  te laten zien met overtuiging en succes dat er met mij  niks aan de hand is, wat ben ik daar toch goed in. uiteraard weten mijn twee vertrouwelijken beter. 

for to myself een andere keer, ok? yep ge zult wel moeten. 

20:00 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

03-09-07

mijn stemmetjes deel V

hello, its me again, I'm talking to myself.

*enne, hoe was het vandaag?    tja, vrij goed, nee toch niet, heb wel vrij goed geslapen. iedereen had het maar over de eerste schooldag, ik kon enkel maar denken hoe het zou geweest zijn met S haar eerste dag op het werk van haar nieuwe werkgever. ik had vrij veel storingen op het werk, maar had constant het gevoel dat S gewoon langs mij zat, mijn gedachten bleven naar haar gaan desondanks ik probeerde mijn gedacht op iets anders te gaan vestigen en desondanks de drukte. in de kantine of aan de band op de inpak waar alleen vrouwen aan de lijn staan, zag ik enkel S.

*zet het van u af!    hey dat is geen vraag, ja ik weet het, maar lukt nog niet, het is zelfs de eerste keer dat mijn collega's merken dat er iets niet klopt, normaal kan ik zulke dingen zeer goed verbergen, maar nu lukt het gewoon niet.

*op welke manier denk je dat ze iets gemerkt zouden hebben?    tja, wanneer ze me aanspreken of vragen stellen hebben ze me meerdere keren dezelfde vraag moeten stellen en blijkbaar had ik een starende blik zonder moe te zijn.

* zonder moe te zijn?    ja, wanneer ik vermoeid ben of moe ben, zien ze dat aan mijn ogen, nu mijn ogen waren fris, maar toch was ik er met mijn gedacht niet op het werk, nu dat hebben sommigen wel door zenne, gelukkig niet allemaal. ze beginnen me vragen te stellen, maar ontwijk de vragen of begin te liegen, ik heb maar twee vertrouwelijke collega's die het weten en die nog goed hebben kunnen zwijgen, dat wil ik zo houden.

*waar denk je dan zoal aan?    eigenlijk vanalles, hihihi, komt weer tot mijn gedacht wat een goede vriendin tegen mij heeft gezegd onlangs.

*en dat is?    awel ze heeft me gezegd: "kop op, een ander, maar beter"

*is het zo dan niet?    tja, ze kent natuurlijk niet mijn hele situatie hieromtrent, en ze heeft in zekere zin gelijk en zeker goed bedoelt (trouwens waarvoor oprechte dank), maar....

*maar??    ten eerste ik zie het nu helemaal al niet meer zitten voor eventueel een ander, maar ok, stel nu van wel, maar beter? amai, da is bijna onmogelijk.

*hoezo onmogelijk?   eu laten we dat maar voor de volgende keer houden

*ok, maar ik heb nog een deel vragen hoor, ge zijt er nog niet vanaf! 

 

19:27 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

02-09-07

mijn stemmetjes deel IV

hello, it's me again, I'm talking to myself.

*enne, kunnen we verder?    zal proberen, maar het is toch wel straf hé, de hele dag gaan er maar gedachten rond die ik dan wil noteren, en op het moment dat ik ze wil neerpennen zijn er al een deel dingen die ik vergeten ben of niet meer weet hoe ik het moet gaan formuleren.

*wat bedoel je eigenlijk met de titel van uw blog: "het is voorbij"?    eu, is er iets mis mee, of was het niet duidelijk, ah ja, ik zie het waarom van de vraag. awel diene titel sloeg terug op een paar jaar geleden dat ik er echt een punt heb gezet op de hoop dat ik ooit een relatie zou hebben. niks minder, niks meer.

 *ok, dat weten we dan ook weer. gaf u dat een soort geruststelling?    een geruststelling? nee niet bepaald, het was alleen dat ik op die manier minder aandacht gaf wanneer ik bvb koppels zag en meer met het idee liep van ok, so what!, voor mij is het toch voorbij, in die zin. voor de rest moet ge er niks achter zoeken zenne.

*en wat als er toch nog eens iemand nu in uw leven komt?    hihihi grapjas, no way, niet nog eens, jamais, never, nooit, niemaals. doe mij dat niet meer aan, dat overleef ik niet. het is zelfs zo telkens ik een vrouw zie, of op de tv een bepaalde scene of wanneer ze me weer aan het jennen zijn van: is dat niks voor u? zie ik enkel S voor mij, nee ik heb het wel gehad hoor.

*maar stel nu dat het wel is,    hallo, no way.

*en waarom niet?    nee, sorry, het slorpt mij gewoon te veel energie op, vooral geestelijk.

*te veel energie? heb je er dan niks voor over?    die energie bedoelde ik niet, ik bedoel dat het voor mij hoe moet ik het zeggen, ja, mss dat anderen mij wel begrijpen, kan het nu niet verwoorden met hetgeen ik bedoel. ik heb het wel gehad hoor, ik ben nu wel totaal gekraakt, hoeft echt niet meer (ook al zit er in mijn diepste ik die zegt, hoop toch maar verder)

*heb je dan niet genoten van al die tijd?    amai niet zeker, ik heb heel zeker genoten, en hoe. ja ik kan wel zeggen dat het laatste half jaar mijn zaligste maanden waren van mijn leven, alléz t'is te zeggen buiten de laatste 2 maanden geteld.

*twee maanden?    ja zal zoiets wel geweest zijn, diene knik weet ge, maar eigenlijk was er al iets te voren en naar mijn gevoel sinds diene bewuste chatsessie.

*bewuste chatsessie?    ja, diene waar ik net wilde proberen te vertellen wat mij dwars zat en mijn gevoelens naar S toe trachtte te vertellen (wat niet gelukt is) die compleet verkeerd is overgekomen en, maar kunnen we het daar niet de andere keer over hebben, voel mij er niet goed bij.

*ok tot de volgende keer 

21:27 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

01-09-07

mijn stemmetjes deel III

hello, its me again, I'm talking to myself.

 *goed geslapen?  ja moet eigenlijk zeggen van wel.

*hoop je nog op een relatie?    nee, maar die hoop, had ik nu intussen meer dan 2,5 jaar reeds opgegeven zoals reeds in de blog vermeld.

*je zocht dus geen relatie op het net?    nee helemaal niet, is ook al vermeld dacht ik.

*je hebt dus nog nooit op een datingsite gezeten?    nee, niet echt, ben er wel eens gaan kijken omdat men er reclame maakt dat het ook is om gewoon andere mensen te leren kennnen, maar ik had al vrij rap door dat dit niet het geval is, maar wel degelijk een cataloog is van mensen met als enig doel een relatie te versieren. en dat is al helemaal niks voor mij.

*waarom ben je dan op het net gekomen?    eerst en vooral om iets meer te leren over pc's en heel die toestanden. om info te kunnen inwinnen, men zegt dat ge alles vind op het net, ook dat is niet waar. en zo ben ik op het forum terecht gekomen en hoopte dat ik zo mensen zou ontmoeten met ongeveer dezelfde interesses zodat we eens samen op café konden gaan.

*zo is het dus begonnen?    ja, wat reizen maken betreft, of ik zal zeggen de landen die ik graag zou willen bezoeken en bezocht heb kwamen ook eens aan bod op het forum, S was ook actief op dat forum, en nu het strafste, wat mij is bijgebleven de eerste keer dat haar reactie naar mij was gericht was net op mijn verjaardagsdag.

*toevallig hé?    ja, waarschijnlijk wel, al moet ik zeggen dat er nadien meer toevalligheden verschenen, alleen ik heb dit niet willen zien.

*geloof je in magie?    magie in de vorm van toveren? ja, is een vaardigheid die je moet leren. de magie in de andere betekenis, nee niet echt, ook al moet ik toegeven dat, tenminste naar mijn gevoel, er tss S en mij wel iets magisch was, alleen ik heb het nooit onder ogen willen zien.

*wanneer had je het eerst "echte" gevoelens voor haar?    gemakkelijke vraag, maar een moeilijk antwoord. zelf heb ik het laat gemerkt, maar laten we het zo zeggen: als ik met iemand een afspraakje wil maken waarvan ik goed overeen kom en zo, vraag ik het gewoon. maar bij iemand waarvoor ik iets voel (laten we het romantische gevoel maar noemen) dan heb ik het moeilijk, en dat had ik gemerkt toen ik vroeg of ze eventueel wilde afkomen op het zythos-festival, het heeft ik weet niet hoelang geduurd via msn eer mijn vraag volledig af was, de vraag om eens met elkaar te ontmoeten.  nadien wanneer we dan via de gsm voor het eerst elkaar in contact kwamen om dan concreet een afspraak te maken, had ik potverdikke diene krop in mijn keel weer en was ik supper zenuwachtig, niet wetend wat zeggen, heb mij nogal veel moeite moeten doen om mij verstaanbaar te maken. ook dat was weer een teken.

 

15:57 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |