01-10-07

terug aan het werk

na drie, nee eigenlijk 5 volle weken te hebben verprutst start vandaag mijn werkweek terug, pfff met de nacht nog wel. nu ik weet niet hoe het verder moet met deze blog, eigenlijk is dit hoofdstuk afgesloten, wat niet wil zeggen dat ik mij nu goed voel, want dat is het niet. maar het heeft niet veel zin om telkens opnieuw hetzelfde op te rakelen en er zit ook geen beweging meer in. of deze blog nu hier zal beëindigen weet ik niet, ze zal in ieder geval nu veel trager vooruit gaan. er is wel nog één ding wat ik oorspronkelijk wilde vermelden op deze blog, maar bij nader inzien ga ik het toch niet doen.

wat nog de vermelding waard is, ten minste voor mij dan toch: heb ik hier nu iets uit geleerd? ja, in zeker zin wel: dit gebeuren bevestigd weer van wat ik van mijn eigen denk, wat ik altijd van mijn eigen heb geweten: ik ben laf, heb te veel schrik (angsten) en ik ben een lomp konijn die het toch altijd weet te verknallen en al de rest wat ik al ooit heb verteld.  ga ik die fout opnieuw maken? ja en nee: nee, omdat ik niemand meer zal toelaten in mijn leven. ja, indien het toch iemand zou lukken zal ik dezelfde fout maken vanwege omdat ik ben wie ik ben.

PS: ik wil hierbij nogmaals die mensen bedanken zowel in het blogwereldje als irl (met name mijn twee buurmannen en mijn twee collega's die toch mijn gezaag hebben moeten aanhoren) die mij een enorme steun hebben gegeven en nog geven die mij enorm veel hebben betekent en nu nog veel betekent. die steun heeft mij wel degelijk enorm deugd gedaan, ik kan hier geen andere woorden op vinden, ....

gegroet 

oeps nog iets vergeten: er zal nog één gedichtje komen die nog in de maak is. 

11:11 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is natuurlijk je eigen beslissing
of je doorgaat met je blog of niet.
Maar het kan misschien een uitlaatklep
zijn. Een deel van het verwerkingsproces.
Maar je moet je er ook goed kunnen bij
voelen hé.
Wil je toch een fijne eerste werkdag
wensen...!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 01-10-07

ja het is alleen als er niks meer te vertellen valt, valt er ook niks meer te vertellen, en wie weet blijft ze nog wel bestaan, ik heb het niet uitgesloten, ze zal in ieder geval trager gaan, we zullen wel zien.
hihih werk ze ook maar hard:-)en ook de groetjes hé

Gepost door: dagdromer | 01-10-07

De commentaren zijn gesloten.