08-10-07

optimisme versus horoscoop

de dag begon al goed met deze prachtige mist, het soort mist waarvan ik houd, ééntje die de mystieke fantasie boven in mij kan halen. waarvan het mystieke nog eens extra wordt geaccentueerd door het diffuse licht van de straatlampen en auto's die trachten te doorbreken. later kwamen de zonnestralen die alles in een zeer zachte warme tint alles te voorschijn toverde dat je u eigen waande in het paradijs, gewoonweg fantastisch. heel eventjes had ik een dipje dat mijn gedacht toch nog naar S'ke ging, maar het was relatief vrij snel over.

deze week heb ik de middagpost. mee al van het eerste uur straalde ik van optimisme, ja mijn optimisme was zelfs zo ver gedreven dat mijn collega's het verdacht vonden. de hele dag was nochthans een zekere hel op het werk, de ene storing na de andere en soms tegelijkertijd, ik sprong als een poema van de ene storing naar de andere, van de gehele dag heb ik de kans niet gehad om mijn boterhammen op te eten, ik heb wel heel snel mijn thee'tje kunnen opdrinken, maar dat was het, mmm nee eigenlijk niet, mijn turkse collega heeft een deel van zijn broodje met fetta-kaas aan mij gegeven, die heb ik smakelijk opgegeten in alle vluchte. desondanks alles bleef ik stralen van positivisme. ik voel mij gewoon enorm goed. op het einde van de dag stond mijn tong tot op de grond als een hond die te lang opgesloten zit in een auto die urenlang geparkeerd stond in de blakende zon.

ja, en wat lees ik nu: volgens mijn horoscoop en ik citeer: een negatieve dag voor jouw teken. je bent niet in goede doen en de sfeer is om te snijden. houd je het liefst bezig met routineklussen, het is gewoon een kwestie van een dipje dat voorbij gaat.

alles wat er vandaag met mij is gebeurt was net het tegenovergestelde, mmm, ok buiten dat klein dipje, maar die was snel over. ik was vandaag op het werk geen arend, maar een draak ten dienste van het goede, met mijn vleugels tot het uiterste verspreid al zwevend voelde ik mij gewoonweg oppermachtig met geheven hoofd en vooruitstrevende borst.

23:06 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Zo hoor ik het graag!
Optimisme en positivisme... ze helpen
ons een heel pak verder!
Dat kleine dipje, 't is over... das
al wat telt hoor!
Houden zo!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 09-10-07

Tja... Lees er tien en ze zeggen allemaal iets anders over de dag die zal komen. Ik hecht er niet te veel waarde aan. Wel herken ik mijzelf doorgaans in de algemene kenmerken.
Groetjes,

Gepost door: Scorpio | 09-10-07

scorpio ik hecht ook geen geloof aan de horoscoop, maar vind het wel grappig en lees het graag. en ja hoor, er zijn veel kenmerken die ge uzelf kunt in herkennen, maar dat is omdat ze nu net zo beknopt in zijn met hun info. trouwens volgens mijn sterrenbeeld zou ik nu al multi-miljonair zijn als ik mijn horoscoop mag geloven.

Gepost door: dagdromer | 10-10-07

Verwar rijkdom niet met geld...!

Gepost door: Scorpio | 10-10-07

de lotto winnen is anders wel duidelijk hé:-) financieel voordeel halen.....
dan hoef ik mij niet echt te gaan verwarren met wat men met rijkdom bedoelt hé.

Gepost door: dagdromer | 11-10-07

De commentaren zijn gesloten.