09-10-07

het gaat gewoon door

ja ja M&M, zo horen we het graag. (ik ook)

vandaag weer hetzelfde, mistige dag, alleen deze keer niet zo een mysterieuze mist, maar goed. met de moto er door gekliefd, soms wat goed door gestampt al was het maar om de druppels op de helm veroorzaakt door de mist ervan af te rijden, de koude luchtstroming, of nee laten we het eerder de frisse aangename zuurstof noemen, ja dat klinkt beter, die door mijn helm gestatig binnen dringt doorheen mijn lippen en mijn mond, heerlijk gevoel was het en lekker verfrissend. ja het was mijn draakje op twee wielen waarmee ik deze voormiddag heb zitten rond toeren.

éénmaal op het werk, ja, niets beter als gisteren, het was weer vollen bak storingen, alleen deze keer heb ik maar één thee'tje gedronken, niks gegeten, that's it. het was op een gegeven moment zo erg dat ik de van dienst zijnde heb moeten opbellen voor hulp. tegen dat hij er was had ik eigenlijk alles weer onder controle, maar goed. moet ik daarvoor komen? zegt hij. hallo, denkt ge dat ik voor niks ga bellen en als ik niet zou gebeld hebben en het liep verkeerd is het ook weer kermis.... ok, bijgelegd.

maar onder mijn collega's waren ze weer getuige van mijn optimisme, ze beginnen zelfs al grapjes te maken en dat reeds na de tweede dag. ben ik misschien aan het overdrijven? nee, ik denk van niet. ik voel mij gewoonweg goed.

23:42 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Fijn te lezen dat het (naar omstandigheden) goed met je gaat. Hou dat vol!
groetjes,

Gepost door: Nantie | 10-10-07

Nantie ik kom hier wel wat positiever over als in werkelijkheid. maar ik voel mij wel goed en dat is al een goed begin hé ;-)
ps: ik zal het zeker vol houden.

Gepost door: dagdromer | 10-10-07

Zeker een zeer goed begin! Hou maar vol
en na een tijdje zal je zien dat het
vanzelfsprekend is....
Elke dag is een dag om te leven en
te beleven, en zit hij wat tegen, hoofd weer
omhoog en haal het positieve weer
naar boven, het helpt!
Veel geluk!

Gepost door: M&M | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.