10-10-07

senegal

vandaag weer prachtig weer en ik voel mij nog steeds goed. ik heb niet gedacht dat deze blog nog een verder bestaan zou krijgen, maar er komen toch nog wat verrasingen. gisteren kreeg ik een eigenaardig mailtje van een zekere M via H5. diene H5 was ik al maanden geleden vergeten, het is geen datingsite, maar gewoon een site om mensen over de hele wereld te ontmoeten. eigenlijk nadat ik er voor het eerst op was ben ik er nooit meer op geweest.

ze is geintereseerd in mij en vroeg of ik wilde antwoorden, ze wilde mijn e-mail adres om zo nader kennis te maken. uiteraard zo beleefd ben ik wel om te antwoorden. vandaag vetelde ze al meer over haar, in hoeverre ze de waarheid natuurlijk verteld, vergezelt met haar foto. amai, ze mag er best wezen, best wezen? nee daar zou zelfs elke vent op vallen, wat een figuur, ze is ook enorm knap (behalve haar haar), het is een persoon alsof god hier de perfectie heeft benaderd. ze is 23 en komt van Senegal, ze is niet echt zwart (op foto toch niet), maar lichtjes gekleurd. ik snapte niet alles wat ze vertelde, mijn engels reikt niet zo ver, maar in ieder geval zijn haar ouders vermoord tijdens de oorlog die het land kende.

maar op de manier hoe ze alles schreef en mij algemene dingen vroeg waar ik nog antwoord op moet geven is ze helemaal niet geïnteresserd in mij, maar zoekt ze gewoon de eerste beste blanke zot die er in loopt om zo papieren vast te krijgen om naar europa, of de states, weet ik veel, te kunnen geraken. het verhaal kwam mij te bekent voor.  eerst ga ik op een diplomatische manier haar duidelijk maken dat ik er niet in ga lopen en we zullen dan wel zien hoe het verder afloopt, maar ik heb zo het idee dat onze communicatie maar een kort leven is gegeven.
hier komt ongetwijfeld nog een vervolg.

22:54 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Das altijd wel leuk maar je moet er
inderdaad mee opletten. Je weet nooit
wie die persoon is en wat de bedoeling
is van haar mail. Maar daar kom je
waarschijnlijk wel achter!

Fijne dag nog!

Gepost door: M&M | 11-10-07

M&M :-) ik hoef er niet achter te komen, er zijn twee opties: 1: ze wil enkel hier geraken, 2: een georganiseerde bende die aan ontvoeringen doet om losgeld te bekomen.

Gepost door: dagdromer | 11-10-07

De commentaren zijn gesloten.