11-10-07

het lelijke aapje uit de mouw

jawel hoor, na mijn antwoordje op haar mail en de daarop mijn volgende vraag naar M toe waarom ze net met mij wil kennis maken kreeg ik deze middag weer een hele mail. ook hier verstond ik niet alles. na een paar mooie lieve woordjes verteld ze in alle vertrouwen dat ze in een vluchtlingen kamp leeft waarbij ze goed wordt geholpen door één of andere pastoor waarvan ze mij de telefoonnummer van door geeft met de vraag of ik hem zou bellen. mmm vind ik al op zijn minst al vreemd. hoe en wat juist versta ik niet, maar ze zou 7,5 Miljoen dollar op een rekening hebben staan die ze heeft verkregen van haar ouders net voor de burgeroorlog, maar uit vrees voor haar leven kan ze op de een of andere manier zelf niet aan het geld geraken waardoor ze momenteel in totale armoede leeft binnenin het kamp.

en nu komt het wat mij ook weeral meer lijkt op bedrog: ze vraagt of het geld kan gestort worden via de pastoor op mijn rekening en dat ik dan op regelmatige tijdstippen er geld zou af halen en zo naar haar toe stuur. ze wilt zelfs hebben dat ik een bepaalt bedrag zou opsturen van haar geld zodat het vliegtuig kan betaalt worden om elkaar te ontmoeten hier in belgië. ik denk dat M een fictieve persoon is en het eigenlijk gaat om een criminele bende.

ik heb reeds een mail gestuurd naar de politie indien men uiteraard geïntereseerd is. 

23:09 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben erg benieuwd naar het vervolg van dit verhaal. Het is onvoorstelbaar dat mensen zo gehaaid en corrupt kunnen zijn, maar ik weet dat het bestaat... helaas.
Liefs,

Gepost door: Nantie | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.