12-10-07

politie

gisteren avond heb ik een mailtje gestuurd naar de politie om melding te geven van het bedrog. ik heb heel kort het verhaal verteld en gezegd dat ik het hele ding kan laten zien wanneer ze geïntereseerd zouden zijn. eigenlijk had ik wel verwacht welk antwoord ik zou krijgen: ze gaan er niks aan doen omdat de daders in het buitenland actief zijn, gewoon de mail negeren zegt men. mooi mannen zijn het zeg ik dan.

deze middag heb ik nog een mail gestuurd naar die bewuste M (Maureen, ik mag vind ik nu de naam wel vernoemen vermits het toch om bedrog gaat) dat ik het erg vind hoe ze ginds moet leven, maar dat ik de verantwoordelijkheid niet wil dragen om haar geld op mijn rekening te zetten. ik heb haar ook verteld dat mensen met zo een groot kapitaal er zelf voor kan zorgen dat ge op de één of ander manier wel aan kunt en zeker via de pastoor die ze zo goed kan vertrouwen. ook heb ik gevraagd hoe haar kamp heet en de volledige naam van de pastoor samen met zijn registratienummer, ben benieuwd. maar verder ga ik niet, ik maak er eind aan, ik ben niet zinnens om mijn tijd daar in te steken. wordt vervolgt, maar niet lang meer denk ik.

22:56 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey ik lees nu pas het hele verhaal
en het is duidelijk een vorm van oplichting.
laat je alvast niet misleiden
en geef niks van je privé prijs.
dat de politie daar niet wil tussen komen
versta ik niet zo goed.
dit kan toch niet he
zonnekes en liefs nog

Gepost door: Sunny-Kay | 12-10-07

Sunny-Kay is niet nu reeds de derde keer dat ik melding geef van oplichting waarvan ze zeggen dat men er niks gaat tegen doen, ik was eigenlijk niet verwonderd. dat de gewone man met de pet bedrogen wordt maakt hun geen zak uit, zolang de rijken maar gevrijwaard worden.

Gepost door: dagdromer | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.