18-08-08

stuk stront

Vandaag voel ik mij eigenlijk enorm belabberd, nee niet vandaag, eigenlijk heb ik de hele nacht niet geslapen. Ik moet mijn bedoelingen gaan breken, wat ik wilde doen ga ik dan tenslotte niet doen, ik heb een compromis gevonden voor mijn eigen. Ik voel mij eigenlijk een hoop stront die mij heeft laten meeslepen door de hele affaire, en ik wil mij niet verlagen tot een stuk stront dat dan nog eens platgewalst wordt door mijn eigen rotzooi die ik veroorzaakt heb. Het betekent niet dat ik gelogen heb, nee hoor. In grote lijn zal ik de blog verder zetten zoals geplant, alleen de echte essentie die ik wilde vertellen gaan jullie niet te lezen krijgen, ik krijg het niet over mijn hart om dat zo maar publiek te maken, sorry jongens. Een deel van de essentie zal ik wel verklappen: het gaat mij niet omwille haar keuze voor siberx, dat had ik die bewuste dag al geaccepteerd, hoe gek het ook klinkt. Tenslotte is het tussen Shamrocky en mij. Wat is er dus veranderd: mijn spelregels heb ik een beetje bijgestuurd. Tenslotte wil ik het van mij af schrijven (datgene wat jullie niet gaan te zien krijgen), ja ik kan schrijven en het voor mij houden, maar dat geeft geen voldoening, het van mij afschrijven is bij mij maar pas geslaagd wanneer ik het op de ene of andere manier kan posten, eigenlijk wilde ik het uitschreeuwen naar de hele wereld toe, maar ik kan het niet, het zou betekenen dat ik geen haar beter ben dan, ja wie dan ook, geen flauw idee. De hele blog was niet expliciet de bedoeling gericht naar Shamrock, maar om het van de daken te schreeuwen.  Maar vermits ik het niet publiek wil bekendmaken en toch wil posten, hoe ga ik het doen? Tja, ik ga die zaken die ik normaal wilde posten niet posten op mijn blog, maar ik ga ze mailen naar Shamrock in blogvorm. Voor de rest blijft alles hetzelfde, of ze het gaat lezen of niet maakt mij niet uit, ik moet gewoon het gepost hebben om het gevoel te hebben dat ik het van mij heb afgeschreven. Haar 2 mails ga ik pas openen wanneer alles wat ik te vertellen had gepost is. Shamrock, ge hoeft dus het raadselke niet op te lossen.

22:57 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Watje,

Doe zoals je gepland had en zet alles op je blog.
Laat ten minste zien dat je jezelf niet laat manipuleren.

- dat geeft mij de zekerheid om het later niet in mijn nek geschoven te krijgen dat ik jouw manipuleer.
- dat geeft jouw de zekerheid om later niet nog eens alles in je blog te moeten gaan opschrijven wanneer blijkt dat de mails naar mij toch niet voldoende waren.

Zorg dat je rust krijgt !

Gepost door: Shamrock | 19-08-08

ja laat je niet manipuleren en doe wat je voor jezelf nodig acht.

beter schrijven dan gekke dingen doen

groetjes

Gepost door: Life angel | 19-08-08

Denk aan Silent Scream...And you know what to do!

groetjes

Gepost door: maike | 19-08-08

Your way is the best way for you! Volg je hart, doe wat goed voor jezelf aanvoelt. [i]Jouw[/i] gevoelens, [i]jouw[/i] emoties zijn het allerbelangrijkst. Rust zul je vinden, maar op [i]jouw[/i] tijd en op [i]jouw[/i] eigen manier. Omarm jezelf want je bent het waard om van te houden!
Veel Liefs,

Gepost door: Nantie | 25-08-08

da shamrockske is blijkbaar wel iemand die mensen manipuleert en gebruikt hé.

Gepost door: h-broodfan | 24-11-08

@ h-broodfan nee, toch niet.

Gepost door: watje | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.