23-10-08

godverdomme-miljaardenondedju

Godverdomme miljaarde nondedju, probeer ik alles te vergeten verdomme, hoor ik toch niet verdomme op de radio vanavond iemand vertellen dat hij een fantastische vrouw heeft leren kennen op het net waarvan hij alles mee kon delen, we hebben zelfs 12 uur gechat aan een stuk door. Miljaar, dat klonk mij bekend in de oren. Verdomme. Oh ja, ik had iemand uitgescholden en uitgekafferd tot en met, hihihhi en deugd dat het deed, en vooral de voorspelde reactie ervan. Heb ik genoten, niet te geloven. Hihihihi en voor de eerste keer had ik er geen spijt van, in tegendeel, ze was heel terecht. Meestal heb ik later altijd spijt om hetgeen wat ik deed, deze keer niet, nee helemaal niet, voor het eerst in mijn leven dat ik er geen spijt van heb, nog altijd niet, hihihi.

22:46 Gepost door watje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mmmm hier ben je ook wel een klein duveltje hé

wie heb je uitgescholden en waarom juist die persoon - een vraag om over na te denken voor jou? Moet je niet beantwoorden hoor.

groetjesgroetjes

Gepost door: life angel | 14-11-08

klein duiveltje klopt LA, half dan toch, ik was geen klein, maar ne grote duivel op dat moment. het is niet mooi, maar soms moet ge de vuile smeerlap uit hangen wat ik dus gedaan heb, allen deze keer heb ik er helemaal geen spijt van. die vraag aan mijzelf hoef ik niet te stellen LA, ze was niet spontaan, maar voor het eerst doordacht en met voorbedachte rade.
op wie maakt op zich dus nie uit hé, uiteraard is de waarom veel interesanter en belangrijker, ook nu.

Gepost door: watje | 14-11-08

De commentaren zijn gesloten.